3 juli 2017 – YA evenement in Eindhoven bij van Piere!

Was je er bij afgelopen zondag? In Eindhoven, bij boekhandel Van Piere, was een Young Adult evenement en ik was er ook! Samen met een aantal Boekentijgers hebben we geholpen met de verkoop van de Best of YA boeken en Femke en ik hebben zelfs een workshop gegeven! Ik heb veel van jullie gesproken en gezien op dit prachtige evenement, en dat vond ik enorm fijn. Vandaag vertel ik jullie hoe deze avond eruit zag en deel ik wat leuke foto’s met je die zijn gemaakt op deze avond! Kijk je mee?

Nou, het begon met het ritje naar Eindhoven. Ik kon geheel in luxe meerijden met Joelle (van Superjoellegirl) in haar cabrio! Met het weer van afgelopen zondag, was dat natuurlijk helemaal geen straf! Het was alleen even zoeken naar het juiste adres aangezien mevrouw Joelle eerst een verkeerd adres had ingetypt en ik haar daarna naar de verkeerde parkeergarage heb geleidt. Tsja, foutjes horen erbij.

Maar toen waren we er dus! Terwijl de rest van alle YA-eventers nog in de film zaten (ze keken allemaal ‘Love, Simon’ en ik ben totaal niet jaloers… IK WIL OOK!), zijn wij snel de winkel in gerent en hebben Kirsten (van Best of YA) met de andere Boekentijgers geholpen met het neerzetten van al onze boeken bij de kraam. Toen was het snel wat soep eten voordat de rest terug kwam van de film. Net toen ik het laatste slokje soep opdronk, kwamen jullie binnen hoor! Mega gezellig, want ik herkende meteen een paar bekende.

En ja, toen begon de hele avond pas echt natuurlijk. Ik heb enorm veel mensen gesproken. Ik heb enorm gelachen met jullie want jullie zijn zo leuk! Tijdens de workshops heb ik geprobeerd zo kort en bondig mogelijk jullie wat tips te geven voor het bloggen. En in de workshop van Femke leerde jullie de basisstappen in het Bookstagrammen. Allemaal super leuk en enorm leerzaam!

Wij hebben in ieder geval een top avondje gehad en ik vond het enorm leuk om met jullie te kletsen. Mocht ik nog mensen niet hebben gesproken, kom je de volgende keer even langs? Dan zorg ik dat we gezellig even kunnen kletsen!

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *