Instagram

kayleygh.nl

 32    101


3 januari 2017 – En weer een jaar verder!

Laten we beginnen met een toost! Een toost op het nieuwe jaar, waarin dromen werkelijkheid gaan worden en waarin we alles mogen bereiken wat we willen. Een jaar waarin we heerlijk blijven lezen en een heerlijke tijd gaan hebben. Met elkaar, met onze boeken en onze werelden die samenweven. Proost. Op alles!
Nou, nu dat eruit is, door naar het volgende: Ik wil jullie namelijk iets vragen. Ik wil vragen om jullie begrip. Voor de oplettende lezers is het misschien al opgevallen, maar het is al tijden een beetje rommelig. Dan is een bericht pas wat later online of soms helemaal niet. Zeker op de sociale media kanalen worden de berichten steeds minder gepost. Dit heeft een reden, een reden met de naam ‘Scriptiegeweld’.

Ik heb studievertraging opgelopen door het hele gedoe met mijn neus in 2015. Hierdoor ben ik achteropgeraakt en heb ik een hoop moeten inhalen. Daar ben ik al vanaf de zomervakantie enorm hard mee bezig. En dat is helaas terug te zien in de blog. Want zoals ik al zei, verschijnen er minder berichten of zijn ze wel eens te laat.
Ik lees sowieso al veel minder helaas, maar ik probeer het vol te houden. Mijn blog is iets om te ontspannen, maar er zit veel tijd in. Deze tijd moet ik nu helaas soms gebruiken voor school. Maar school blijft belangrijk. Het is iets wat eenmaal moet en ik wil heel graag mijn diploma halen. Met mijn diploma kan ik gaan doen wat ik enorm graag wil doen. Bezig zijn in de uitgeverswereld, en dus ook met mijn blog!

Dus ik vraag jullie om begrip. Hopelijk begrijpen jullie mijn situatie en blijven jullie langskomen bij mijn plekje op het grote internet. Want hoeveel tijd school ook opslokt, ik ga deze blog niet los laten. Ik vind het heerlijk om te schrijven en jullie van alles te vertellen. Dus hopelijk blijven jullie lezen.

Heel erg bedankt alvast. Jullie horen het als eerste als ik mijn diploma opzak heb en ik klaar ben voor de rest van de wereld. Jullie zijn toppers! En daarom blijf ik hard mijn best doen om te blijven bloggen!

Kus,
Kayleygh

Tags:
, ,
Geen reactie's

Geef een reactie