Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 

29 november 2016 – Best of YA Sleepover in Zandvoort

Laten we het eens hebben over afgelopen weekend. Het is jullie vast niet ontgaan dat de Best of YA Sleepover er was, in Zandvoort deze keer. Je raad het vast al, ik was erbij! En vandaag deel ik alles met jullie. Niet aan de hand van een filmpje, maar aan de hand van tijdlijn met foto’s! Maak je klaar voor een fotoverslag!

Groepfoto!

Om te beginnen: Vrijdag 25 november reed ik mee met Simone naar Zandvoort. Eenmaal aangekomen was het gezellig kletsen met de rest en wachten tot de rest er was. Simone en ik hadden de boodschappen al gedaan dus samen met Maxime heb ik het avondeten gemaakt: Pasta!
Na de pasta was het snel klaarmaken voor de pubquiz! Wij waren in totaal met 8 personen. Er zaten er 5 in mijn team (team ‘Under The Mountain’) en 3 in het andere team (team ‘De Lachende Jenny’s).

Het hele team ‘Under Te Mountain’ bij elkaar met op de achtergrond, ‘De Lachende Jenny’s’)

Ons groepje heeft uiteindelijk de tweede prijs gewonnen in de quiz, maar ook de tweede prijs met de outfit. Wij waren team ‘Under The Mountain’ welke terugverwees naar het feest onder de berg in Hof van Doorns en Rozen! Helaas gingen we dan naar huis zonder prijs, maar wel met een eervolle vermelding voor zowel kennis als outfit! Een geslaagde en gezellige avond!

Snel naar huis, pyjama’s aan en naar bed. Naja, dat was het plan. De eerste twee dingen zijn gelukt, maar dat snel naar bed natuurlijk niet! Tot laat hebben we zitten kletsen, zitten lachen en hebben we het gezellig gehad.

Opperste concentratie bij het schrijven van mijn column voor Cosmogirl!

Opperste concentratie bij het schrijven van mijn column voor Cosmogirl!

Dag 2: Zaterdagochtend ging de wekker om 08:30! Met onze suffe hoofdjes hebben we snel iets ontbeten, ons klaargemaakt en zijn we vertrokken naar het hotel voor de eerste workshop. Hier gingen we een column schrijven voor de Cosmosgirl. Nadat er een hoop was uitgelegd over het tijdschrift, mochten we zelf aan de slag. Wel was er een soort wedstrijd aan verbonden. Wie de beste column schreef, komt aankomende donderdag op de website van Cosmogirl te staan.
Mijn column is uiteindelijk best heftig geworden en ik ben er best trots op. Stiekem hoop ik enorm dat ik gewonnen heb, maar dat weet ik donderdag pas. Aankomende vrijdag krijgen jullie mijn column te lezen, want dan deel ik hem met jullie en vertel ik meteen of ik de wedstrijd gewonnen heb of niet!

De tafel vol met ingrediënten en een Kayleygh die wegduikt voor de camera rechts! Hahaha

De tafel vol met ingrediënten en een Kayleygh die wegduikt voor de camera rechts! Hahaha

Na deze workshop, heb ik een Henna tattoo laten zetten en zijn we snel naar het huisje geracet om te eten. Nadat we de knakworstjes in recordtempo naar binnen hadden gepropt, zijn we weer terug geracet voor de tweede workshop.
Hier gingen we een geur maken voor in ons huis. Aan de hand van verschillende eigenschappen bij de geuren en je eigen smaak, stelde je zelf een geur samen van verschillende ingrediënten. Deze ingrediënten kan je dan thuis aansteken om de geur door je huis te verspreiden.
Het was een heerlijke workshop en ik heb er veel geleerd! En natuurlijk heb ik nu een enorm lekker geurtje om thuis op de branden en mijn huisje (of mijn slaapkamer) heerlijk te laten ruiken!

Het was nu rond een uur of 4 en pas om 19:00 moesten we ons in het restaurant verzamelen voor het diner. Dus vonden we het een mooie tijd om ons richting het zwembad te begeven! Helaas heb ik hier geen foto’s van, maar het bad was heerlijk! Een groot golfslagbad, een buitenbad met een klein dompelbadje erbij (DAT WAS KOUD! Maar ik heb het wel gedaan!), een glijbaan (zowel een grote als een kleine), een groot wedstrijdbad en natuurlijk een heerlijk warm bubbelbad! Tsja, ik hoef je natuurlijk niet te vertellen hoe fijn dit was?

Heerlijk dineren in onsie en even op de foto met de mascotte van Centerparks natuurlijk!

Heerlijk dineren in onsie en even op de foto met de mascotte van Centerparks natuurlijk!

Maar na deze heerlijke ontspanning, zijn we naar ons huisje gegaan, hebben we allemaal even gedouched en hebben we ons klaargemaakt voor het diner. Dit was alleen niet zomaar een diner, maar een diner in onsie! Dus iedereen had haar onsie aan of droeg een pyjama. En zo gingen we op de fiets naar het restaurant. De gezichten die mensen trokken toen we voorbij kwam, was geweldig!
We hebben heerlijk gegeten en enorm gelachen. Pas als allerlaatste gingen we weer richting het huisje waar we gezellig nog hebben na gekletst met een paar andere meiden die bij de sleepover waren. Het was redelijk vol in ons 8 personenhuisje! Maar je snapt wel dat het enorm gezellig was!

Na een diner in onsie, hoort natuurlijk een afterparty in onsie!

Na een diner in onsie, hoort natuurlijk een afterparty in onsie!

Tot laat bleven de meiden bij ons kletsen. Tot we allemaal zo moe waren dat we naar bed wilde. Maar dit deden we natuurlijk niet zonder eerst een selfie te maken! Say Cheese!

En toen was het zondagochtend, de laatste dag van het officiele programma van de Best of YA Sleepover. Met een duf hoofdje vertrok een deel van de bewoners van ons huisje richting het hotel voor boekyoga. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik niet bepaald lenig ben. We hebben dan ook heel hard gelachen om elkaar tijdens deze Yogales en ik ben redelijk wat pijn gevoeld. Net als je dacht dat de pijn niet erger kon, dan kwam de instructeur langs die je heup net iets meer draaide waardoor je NOG MEER PIJN HAD! Tsja, sporten is gewoon niet mijn ding. Al moet ik wel toegeven dat ik heerlijk ontspannen was na deze les en niet zoveel geknakt of gekraak heb gevoeld in mijn lichaam… Misschien moet ik dit vaker doen!
Hoe dan ook, het was tijd om naar een inspirerende talk te gaan van een dame met de naam Maya Nora. Hier heb ik van alles geleerd over zelfvertrouwen, over leiderschap en over positiviteit. Het was best leerzaam!

Ik raakte gewoon wat! Tsja, dat moet ik wel vastleggen met een selfie natuurlijk!

Ik raakte gewoon wat! Tsja, dat moet ik wel vastleggen met een selfie natuurlijk!

En toen was het lunchtijd! Snel naar ons huisje, een lunch naar binnen stoppen en weer terug. Want we gingen een heerlijke strandwandeling maken! Hier heb ik lekker gekletst met een oud collega van mij toen ik stage liep bij Best of YA en heb ik een heerlijke frisse neus gehaald. Maar al snel moesten wij terug, want we hadden iets ontzettend leuks gepland!

We gingen namelijk boogschieten! Ik heb zelf een boog, maar ik ben er absoluut niet goed in. Sterker nog, ik heb maar 1 keer geschoten met deze boog! Voor de rest heb ik helemaal geen ervaring. Met goed geluk zijn we dus begonnen aan de les.

Wat een actiefoto!

Wat een actiefoto!

Ik heb enorm veel geleerd maar ook weer enorm gelachen. Onze docent (Frank) was enorm vriendelijk en grappig. We hebben allemaal enorm gelachen, zelfs toen iedereen kwam kijken bij ons. Achteraf bleek ik zo slecht nog niet te zijn (Nee, ik ben niet goed. Ik ben zelfs verre weg van goed. Je moet dit lezen als: Ik kon het bord raken, maar echt richten kan ik zeker niet!) en heb zelfs en het bekertje weten te raken toen we op het bekertje moesten schieten. Toch denk ik niet dat ik ooit een appel van iemand z’n hoofd zal schieten. Gewoon, uit voorzorg…

Iedereen, inclusief Frank en de bogen, op de groepsfoto! Cheeessseee!

Iedereen, inclusief Frank en de bogen, op de groepsfoto! Cheeessseee!

Hoe dan ook, achteraf moest er natuurlijk een groepsfoto worden gemaakt. Ook Frank moest erbij samen met de bogen! Dat werd uiteindelijk een te gekke groepsfoto natuurlijk! Een grote groep met nieuwe vriendschappen, veel gezelligheid en heel veel plezier!

Nieuwe vriendschappen moeten natuurlijk ook vastgelegd worden!

Nieuwe vriendschappen moeten natuurlijk ook vastgelegd worden!

Hierna hebben we nog snel geholpen met het opruimen van de workshop zalen. We moesten immers toch wachten op de boekenbingo die later pas was. Tijdens het opruimen hebben we ook een foto gemaakt met onze nieuwe vriendin: Jessie! Jessie heeft samen met Kelly dit weekend georganiseerd en we zijn haar enorm dankbaar daarvoor. Want door haar hebben we nieuwe vriendschappen gemaakt. Niet alleen met andere meiden, maar ook zeker met Jessie en Kelly zelf!

Tijdens de bingo heb ik helaas niks gewonnen, maar dat is niet erg! Wederom heb ik hard gelachen en het enorm naar mijn zin gehad! Het jammere was alleen dat na deze bingo, het officiële programma voorbij was. Het zat erop, het was voorbij :(.

Stuk voor stuk zijn we allemaal naar huis gegaan. 3 van de meiden zijn deze zondagavond al weg gegaan terwijl de rest pas de maandag erna is vertrokken. Op die maandag hebben we alleen nog even gezwommen voor ook wij terug naar huis gingen. En dat was het dan, het weekend vol gezelligheid zat erop.

Maar nu zit ik thuis, achter mijn laptop en kan ik alleen nog maar glimlachend terug kijken op een geweldig weekend. Ik heb gelachen, ik heb gehuild (van het lachen), ik heb jullie allemaal beter leren kennen en ik weet 1 ding zeker: Jullie zijn tof! Allemaal!
En volgend jaar? Dan zijn we er gewoon weer bij!

Kus,
(Een nog altijd lachende maar wel moeie) Kayleygh!

 

1 Reactie

Geef een reactie