28 januari 2016 – Boekfestijn Ahoy 2016

Vandaag was ik samen met mijn beste vriendinnetje Mariska naar de boekfestijn in Ahoy in Rotterdam! Een win-winsituatie, want ik had Mariska al een tijdje niet gezien en we konden beide meteen naar Boekfestijn om nieuwe boekjes in te slaan! Het leuke is, ik heb er gevlogt voor jullie!

Om half 12 hadden Mariska en ik samen afgesproken en zijn we gaan lunchen in het winkelcentrum dat naast Ahoy ligt, het Zuidplein. Na de lunch zijn we door Zuidplein naar Ahoy gelopen om lekker boekjes te snuffelen! Dit was de eerste keer dat ik in Ahoy naar Boekfestijn ben geweest en ik vond het mega! De YA tafel was best groot ten opzichte van vorig jaar in Utrecht.
Maar dat kunnen jullie zelf zien, want ik heb de hele tafel gefilmd voor jullie.

De boeken die ik heb gekocht zijn:
– Deel 3 van Pretty Little Liars
– Deel 5 van Pretty Little Liars
– Deel 6 van Pretty Little Liars
– Vreemden in de Nacht van Judith Visser.

Ik wens jullie veel kijkplezier!

Kus,
Kayleygh


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *