26 november 2015- En de winnaar is…

Wauw! Vorige week vertelde ik jullie dat kayleygh.nl een jaar bestond. Daar werd een winactie aan gehangen en die is als een gek gedeeld! Nog nooit zoveel mensen op mijn blog gehad op één dag! Echt super gaaf! Maar nu komt het aller spannendste! De winnaars!

Voor de troostprijs kunnen 3 mensen winnen. Deze winnaars zijn geworden:
– Hanneke Hendrix-Soetens!
– Laura Hoogland!
– Heidi van der Velden!
Van harte gefeliciteerd! Jullie winnen alle 3 een exemplaar van ‘Losgelaten’ van M.G. Reyes!

En dan nu… De winnaar van de hoofdprijs… Wie is binnenkort in het bezit van de prachtige trilogie van The Blood of Eden van Julie Kagawa… Tromgeroffel… Michelle van Ginneken!
Van harte gefeliciteerd! Jij wint het hele pakket met de trilogie, de handtekening van Julie Kagawa en een boekenlegger!

Willen de winnaars zo snel mogelijk hun adres naar mij toe sturen via de email of via Facebook? Dan ga ik mijn best doen om jullie gewonnen prijzen zo snel mogelijk bij jullie te krijgen!

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Er komt een feestmaand aan waarin ik nog een winactie online ga zetten! Ho de blog en de Facebookpagina in de gaten voor alle informatie!
Iedereen van harte bedankt voor het massale delen en liken! Jullie hebben laten zien dat winacties leuk zijn, dus meer reden om er nog veeeeeeeeel meer te organiseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *