25 november 2016 – Kerstkaarten

Lieve lezers,

Afgelopen zaterdag bestond de blog precies 2 jaar. Natuurlijk had ik hier een grote winactie aan vast kunnen hangen, maar ik heb gekozen om dat dit jaar niet te doen. In plaats daarvan wil ik een klein gebaar naar jullie maken dit jaar. Om jullie te bedanken en omdat ik het leuk vind om met mijn lezers in contact te komen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Het leek mij een enorm leuk idee om jullie een kerstkaartje te sturen. En dan niet eentje via de mail die je met één knop klikken, naar iedereen doorstuurt. Nee, ik heb het over een echt kaartje. Een kaartje die je neer kunt zetten, die je op kunt hangen, die je echt kan aanraken. Daarbij doe ik dan een klein cadeautje.

Lijkt het je leuk om een kaartje te krijgen? Stuur me dan een mailtje met je adres en je naam, dan zorg ik dat het kaartje binnenkort jouw kant op komt. Je mag me natuurlijk ook een berichtje sturen via Facebook! In ieder geval hoop ik zo veel mogelijk adressen te verzamelen voor een kaartje! Lijkt me enorm leuk!

Ik hoor graag jullie adressen!

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *