23 maart 2018 – Ode aan de boekenclubleden!

Gisteren was Kayleygh’s Bookclub weer. Elke maand weer is het plezier, lachen we, kletsen we en hebben we het gezellig. Maar gisteren was speciaal. Gisteren waren er 2 dames aanwezig voor een project. Ze gingen iedereen af om te vragen wat de bookclub voor hun betekende. En geloof me, jullie woorden waren geweldig… Het heeft me echt geraakt en daarom wil ik daar graag een bericht over maken.

Voor de oplettende en vroege bezoeker, er stond eigenlijk een ander bericht online vandaag, maar die heb ik even teruggetrokken. Rustig maar, de recensie van het boek ‘Boek der Schaduwen’ (dit boek bespreken we gisteren dus) komt aankomende dinsdag online!
Maar ik wilde het echt enorm graag over gisterenavond hebben.

Want onze bookclub is elke maand. Elke maand zijn er weer een aantal van jullie en barst het kippenhok los op de 1ste etage van de Kinderboekhandel in Utrecht. Vaak komen we allemaal een beetje ‘moe’ aan van onze dag, maar gaan we opgewekt weg. Marinka en ik hebben het er wel eens over gehad hoe speciaal wij het vinden dat jullie vanuit heel Nederland voor anderhalf uur kletsen naar Utrecht reizen. Maar we wisten eigenlijk nooit hoeveel de club voor jullie betekende.

En daar kwam dus verandering in. Iedereen werdt gevraagd wie ze waren en wat de bookclub voor jullie betekend. De antwoorden waren hartverwarmend! Marinka en ik hebben ons in moeten houden om geen traantjes te laten vloeien, zeg maar! Jullie zijn zo lief, zo moedig allemaal en stuk voor stuk een topper.
Het was prachtig om te horen dat jullie ‘thuiskomen’ bij ons. Dat jullie ernaar uitkijken en het zien als een echt uitje. Dat jullie je zo welkom voelen en jullie zo blij zijn als het weer tijd is om samen te komen. Ja, als organisatoren wil je niks anders!

Dus dit is een ode aan jullie, onze favoriete boekennerdjes <3.
Zonder jullie geen leesclub, zonder jullie geen plezier en gelach. Stuk voor stuk, ieder die ooit is geweest, heeft een plekje veroverd in ons nog-steeds-groeiende-hartje. Toppers <3

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *