22 juni 2018 – Wat is er weer een hoop gebeurd! (Levensupdate)

De laatste keer dat ik jullie een update gaf, zat ik midden in mijn thesis. Nu kan ik je verklappen dat er behoorlijk wat is gebeurd sinds de laatste keer dat ik jullie schreef! En vandaag vertel ik je daar graag van alles over!

Om te beginnen: mijn thesis (ik kan het woord scriptie niet meer horen!) is ingeleverd! 6 juli krijg ik de uitslag en als ik mijn thesis heb gehaald, mag ik de week daarna gelijk verdedigen. Wat dit betekend? Dat ik mijn diploma binnen een maand opzak kan hebben! EINDELIJK!

Buiten het afronden van mijn thesis, is er nog iets heel spannends gebeurd. IK HEB NAMELIJK EEN BAAN! En dat al voordat ik een diploma heb, of voordat ik uberhaupt mijn thesis heb gehaald of niet. Je snapt dus wel dat ik MEGAtrots ben!?!

Vanaf 2 juli start ik als marketing medewerker bij een super leuk bedrijf! Dat betekend dat ik, na 6 jaar studie, eindelijk al mijn opgedane kennis mag gaan gebruiken. Ik kan niet wachten! Maar tot die tijd ben ik nog lekker bezig met vakantie vieren en leuke boekdingen doen! Zoals het YA-event in Eindhiven bij Van Piere op 1 juli waar ik een blogworkshop ga geven! Wie zie ik daar?!?

En nu? Nu zit ik in de trein om de Boekentijgers op te zoeken in Apeldoorn voor de bookclub! We bespreken ‘De hemel in het ijs’! Binnenkort dus de recensie online!

Zie ik je snel terug op de blog? En ben je erbij 1 juli?

Kus, Kayleygh

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *