Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen

22 april 2016 – Persconferentie YALfest 2016

Hello lieve lezers!
Hebben jullie gehoord van het YALfest? Waarschijnlijk wel, het was zo enorm groot nieuws! Het mooie was, dat er een aantal bloggers waren uitgenodigd om de vrijdag voor YALfest naar de persconferentie te komen en ik was er daar één van!Tussen ongeveer 15 ander bloggers nam ik plaats om de antwoorden te horen van Tom Ellen (Lobsters), Lucy Ivison (Lobsters), Arwen Elys Dayton (Seeker, Traveller), Ransom Riggs (De bijzonderen kinderen serie), Tahereh Mafi (touching Julliete serie), Becky Albertalli (Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld) en Stephanie Perkins (Anna & de French Kiss en Lola & de Boy Next Door)!

Gewapend met de vragen van ‘De 5 vragen aan…’ ben ik op weg gegaan naar deze persconferentie. Ik moet eerlijk toegeven dat ik best nerveus was omdat dit de eerste keer was voor mij dat ik naar zo’n soort evenement ben gegaan. Ik had maanden daarvoor een uitnodiging gehad in mijn mail of ik wilde komen, dus je kan misschien wel begrijpen dat ik er enorm veel zin in had!
Maar doordat het vorige uur een beetje was uitgelopen, hadden wij minder tijd om onze vragen te stellen. Er waren zoveel bloggers met vragen, dat ik mijn vragen helaas niet heb kunnen stellen. Er zijn echter wel heel veel andere vragen gesteld waar de auteurs op hebben gereageerd. Ik zal voor jullie per auteur uitschrijven wat ik over hun heb geleerd.

Tom Ellen
Tom was een beetje stil. Hij gaf niet vaak antwoord en als vragen voor hem en Lucy waren (ze hebben samen het boek Lobsters geschreven), dan gaf vaak Lucy het antwoord. Maar als Tom wat zei, dan was het vaak een grapje waardoor de zaal moest lachen.
Tom is een hele aardige en vrolijke man. Tijdens het signeren hebben Tom en ik heel eventjes gepraat en vertelde hij dat hij Nederland heel mooi vond, zeker heel anders dan bij hem thuis in Engeland.

Lucy Ivison
Tijdens de vragen kwam naar boven dat Lucy in Engeland werkt in een bibliotheek op een high school. Ze kreeg de vraag van Ransom wat het raarste was dat ze heeft meegemaakt tijdens haar werk. Lucy vertelde dat ze kinderen wel eens betrapt terwijl ze stukken kopiëren uit een boek. Daarbij vertelde ze vaak dat deze gekopieerde stukken vaak stukken waren waarin seks voorkwam. Ook vertelde Lucy dat ze vaak brieven van kinderen aan andere kinderen tegenkomt in de boeken die de kinderen vergeten zijn om eruit te halen.

Arwen Elys Dayton
Arwen vond ik een enorm gezellige vrouw! Ze vertelde dat ze ze een grote Harry Potter fan is maar bekende ook dat ze ‘To Kill A Mockingbird’ pas dit jaar voor het eerst heeft gelezen ook al moest dat voor school. En tijdens het gesprek over high school, vertelde ze dat ze jaloers was op Lucy en Tom omdat ze altijd dacht dat high school in Engeland veel gaver was dan in Amerika!

Ransom Riggs
Een ding van Ransom wat me vooral is bijgebleven, was het feit dat hij nog nooit Harry Potter heeft gelezen (hij kwam niet verder dan halverwefe boek 2). Daardoor moest Tahereh hem helpen bij de vraag in welke huizen zijn personages ingedeeld zouden worden. Ransom vertelde ook dat hij een hele rustige schooltijd heeft gehad en dat hij zelf naar een school ging voor hoogbegaafde kinderen. Hij zie letterlijk dat hij een nerd was, maar dat dat niet erg was omdat hij altijd omringt was met nerds op high school!
Voor de rest vind ik Ransom enorm grappig omdat hij af en toe hele leuke opmerkingen maakte. Ook tijdens het signeren hebben we kort even gesproken en vond ik dat hij enorm aardig en grappig was!

Tahereh Mafi
Tahereh heeft niet zoveel verteld. Ze zat vooral te luisteren naar de antwoorden van de andere auteurs en gaf af en toe zelf antwoord. Uiteindelijk heeft Tahereh wel verteld dat ze geen fan is van Lord of the Rings omdat ze niet door de boeken heen komt en ook de films niet af kan zien zonder verveeld te zijn. En Tahereh vertelde dat ze nog steeds bezig zijn met het verfilmen van de Touching Julliete serie en dat het geen film wordt maar een serie!

Becky Albertalli
Becky vertelde dat dit haar eerste evenement was buiten Amerika dus ze was super enthousiast over alles! Ze is een enorm lieve vrouw waar je ontzettend mee kan lachen. Zo vertelde ze bijvoorbeeld tijdens de vragenronde dat ze maar anderhalf boek van de 50 tinten grijs serie heeft gelezen en dat ze het daarna niet meer aankon. Ze vertelde dat ze het zelf al lastig vond om scenes te schrijven die ‘haar ouders niet mogen lezen’ (dit is hoe ze het letterlijk zei, super toch?)
Ook tijdens het signeren heb ik even met haar kunnen praten en gaf ze aan het allemaal super spannend te vinden, maar dat ze het wel enorm leuk vond om in het echt te zien hoeveel fans ze heeft!

Stephanie Perkins
Ik vond het geweldig om deze vrouw te ontmoeten, zeker omdat ik gek ben op het verhaal van Anna in Anna & de French Kiss. Er werd aan Stephanie gevraagd hoe het kon dat ze zo romantisch kon schrijven en toen vertelde ze dat haar man haar inspiratiebron is. En ondanks dat haar boeken zo enorm romantisch zijn (en daar is ze goed in!) vertelde ze ook dat haar volgende boek een horror boek word omdat horror haar inspireert. Ze vertelde dat ze het geweldig vind als mensen iets mooi vinden en dat als ze beter gaan kijken, iets gruwelijk kan zijn.
Ook vertelde Stephanie dat Shakespeare haar enorm verwarde vroeger! Ze zei dat ze nooit begreep wat de achterliggende betekenis was van de verhalen van Shakespeare dus dat ze alles letterlijk nam. Pas op latere leeftijd kwam ze erachter dat het altijd om een boodschap ging en niet om de exacte woorden!

In ieder geval, ik heb het enorm naar mijn zin gehad! Het was enorm gaaf dat de auteurs zo aardig waren. De gesprekken die de auteurs ook hadden tijdens de vragenronde, was enorm leuk om naar te luisteren! Ik wil graag BlossomBooks en Best of YA heel erg bedanken dat ik hierbij mocht zijn!
Ik heb (natuurlijk) een vlog gemaakt om jullie een beetje mee te nemen naar de persconferentie. Ik heb helaas niet veel kunnen filmen omdat ik geen zicht had op alle auteurs in één oogopslag, maar ik heb het meeste en het belangrijkste voor jullie uitgetikt. Voor de rest wens ik jullie veel kijkplezier!

Kus,
Kayleygh


 

Geen reactie's

Geef een reactie