21 juni 2016 – Kayleygh’s Bookclub

logo bookclubVorige week vertelde ik jullie al via de Facebookpagina dat ik bezig was met een groot project en dat ik jullie vandaag hier meer over zou vertellen. En dat ga ik zeker doen! Want de laatste tijd ben ik samen met een vriendin druk bezig geweest met een enorm gaaf project!
Kayleygh’s Bookclub is geboren!

Geweldig toch? In hartje Utrecht, in de Utrechtse kinderboekwinkel (naast de winkel van Sinkel) zal één keer in de twee maanden een bookclub plaatsvinden! Super lief dat we de ruimte boven de kinderboekenwinkel mogen gebruiken om jullie allemaal te ontmoeten en om met z’n alle lekker te kletsen over het gekozen boek.
Tijdens elke bijeenkomst zullen we met z’n alle lekker kletsen over een boek dat de we bijeenkomst daarvoor hebben gekozen. Er zal lekker eten zijn, drinken en natuurlijk gezelligheid! Het is de bedoeling dat iedereen na afloop een leuke tijd heeft gehad en al zin heeft in de volgende keer!

Een paar feitjes op een rij:
– 14 juli is de eerste bijeenkomst en hierna zal er 1 keer in de 2 maanden een bijeenkomst zijn.
– De eerste keer zal de entree gratis zijn maar daarna zal de entree €2,50 zijn. Tenzij je iets koopt in de winkel (het boek voor de volgende bijeenkomst) dan mag je namelijk weer gratis naar binnen!
– Er kunnen maar maximaal 15 mensen in het kamertje, dus wees er op tijd bij! In de Facebookgroep staat elke keer een evenement gepland waarin je jezelf aanwezig kunt zetten. Zo weten wij hoeveel mensen er komen!
– Er is een speciale Facebookgroep om te kletsen over het gekozen boek! Lid worden kan door hier te klikken!
– Het eerste boek dat we gaan bespreken, is de ‘Stad van Beenderen’ van Cassandra Clare! Nieuwsgierig of het boek wat voor jou is? Lees de recensie hier!

Ben je nu enthousiast geworden en wil je erbij zijn? Meld je even aan bij deze groep om op de hoogte te blijven en om alvast in de stemming te komen! Ook kun je jezelf in deze groep aanmelden voor de eerste bijeenkomst op 14 juli! Aanmelden kan door HIER te klikken!

Wij hebben er in ieder geval mega veel zin in! Hopelijk zien we jullie allemaal de 14e van juli in de kinderboekwinkel!

Kus,
Marinka en Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *