Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon

20 mei 2015 – Neuspoliep

7 jaar…
Mijn moeder en ik hebben zitten terugrekenen toen we in de wachtkamer bij de KNO arts zaten. Al 7 jaar lang zit mijn neusgat dicht.
Nu klinkt dit heel erg, maar dat valt wel mee hoor! Ik heb er eigenlijk nooit last van gehad. Althans… dat dacht ik. Want het blijkt dat er wel degelijk dingen zijn die ik niet meer doe sinds mijn neus dicht zit! Zo ruik ik al jaren niks meer (niet dat ik er erg last van had), mijn neus zit eigenlijk altijd dicht en ik ben eigenlijk altijd verkouden.

Maarja, 7 jaar. En nu vraag je je af waarom ik nu naar de dokter ben gegaan? Nou, dat was in februari, eigenlijk omdat ik het gezeur van iedereen zat was. Iedereen zei dat ik eens moest gaan, dus om van iedereen af te zijn, ben ik maar gegaan.
En dat was maar goed ook want vorige maand had ik een CT-scan waarvan ik vandaag de uitslag kreeg. En die was niet zo goed. Het blijkt dat ik een poliep in mijn neus heb die bijna in elke holte is gegroeid aan de rechterkant van mijn gezicht! Daar schrok ik toch wel even van.

Maar dat was eigenlijk nog niet eens het ergste. Want vervolgens wilde de arts een paar ‘hapjes’ nemen om op te sturen naar het lab. Dus werd ik plaatselijk verdooft en werden er stukjes uit mijn neuspoliep genomen.
En dat deed me toch een pijn! Mijn god… Ik weet niet wat voor verdoving die beste man had gebruikt, maar het deed zo ongelofelijk veel zeer! En je snapt natuurlijk wel wat er gebeurd. Het ging bloeden als een gek!

En dat bloeden doet het nu nog steeds (we zijn inmiddels 8 uur verder). Eigenlijk ben ik er wel goed klaar mee. Het is inmiddels niet meer zo erg, maar ik moet nog steeds om de 5 minuten m’n neus deppen en dat blijft er maar bloed komen. En om nou te zeggen dat ik me er fijn bij voel. Eigenlijk voel ik me helemaal niet fijn bij. Bah 🙁
Niet echt mijn ding, zo’n ziekenhuis…

Nou, ik ben blij dat ik dit even met jullie kan delen 🙂. Nu kan ik rustig mijn boekje pakken en lekker gaan lezen! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Kus,
Kayleygh

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie