Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet

20 augustus 2015 – Versatile Blogger Award!

versatile-awardHoe gaaf! Kayleygh.nl is genomineerd voor de Versatile Blogger Award!
Nu vragen jullie je natuurlijk af, wat is dat?!? Nou dat ga ik eens even uitleggen. Ik ben genomineerd om een blogbericht te schrijven met daarin 7 feitjes over mij (of de blog) erin. Daarna is het aan mij om 15 andere blogs te nomineren om hetzelfde uit te voeren.
Nou, laten we maar snel met die feitjes gaan beginnen dan!
Ohjah, ik wil graag Booksofanadventurer bedanken voor de nominatie!


Feit #1
Kayleygh is een blog voor boeken. Een plek waar ik veel over boeken vertel, of waar boek-gerelateerde dingen te vinden zijn. Maaaaaaaar (pompompom) ik lees niet alleen boeken, ik schrijf zelf ook!
Als jullie al eens hebben rondgekeken op de blog, dan hebben jullie mijn eigen boek vast wel eens gevonden (en anders klik je gewoon even hier en dan weet je ook wat ik bedoel, hahaha) Maar buiten mijn eigen boek die is uitgegeven, hou ik op deze blog ook een online verhaal bij. Een verhaal dat ik zelf verzin, zelf schrijf en waarvan om de zoveel tijd een hoofdstuk online komt! Hoe gaaf!


Feit #2
Ik zit zelf nog op school, en daarvoor heb ik vorig schooljaar een stage moeten doen. Nu studeer ik Communicatie, dus ik wilde graag een hele leuke stage waarbij ik veel met boeken bezig was. Nou is mijn stageperiode helaas voorbij, maar ik heb gewoon stage gelopen bij Harlequin Holland!
Ik zat daar 5 maanden op de marketing afdeling dus ik zag elk boek voorbij komen! Zowel de Bouquetjes (jaja, de ‘supermarktromannetjes’) als de Young Adults heb ik voorbij zien komen en nog altijd lees ik hun boeken met plezier!
Het werd nog gaver toen ik na mijn stage periode een tijdje heb gewerkt op de redactie-afdeling en dus heel goed zag wat voor werk er in een boek wordt gestoken voordat hij gedrukt wordt!
Op mijn stage heb ik ontzettend veel geleerd en heb ik heel veel contact gehad met andere bloggers. Eigenlijk ben ik pas echt gaan bloggen toen ik hier begon met stage lopen, dus eigenlijk zou deze hele blog er zonder mijn stage niet geweest zijn!


Feit #3
Een andere hobby van mij, zijn dieren. Zo heb ik mijn lieve hondje waar ik gek op ben (Timmie, een kruising tussen een labrador en een bordercollie van 11 jaar) en heb ik een eigen paard (Chippy, we weten niet precies wat er allemaal in zit, maar sowieso arabier. Hij is 20 jaar, maar nog altijd super ondeugend en rijd nog graag een rondje!). Ook heb ik een rat (Milo, gekke meid van 1 jaartje oud. Zo nieuwsgierig als het maar kan en gaat graag mee wandelen door het bos!).
Daarbij komt, mijn vriend (die studeert voor dierenarts in Utrecht) heeft ook een paard en ook honden thuis, dus ik denk zomaar dat dieren toch altijd zullen blijven in mijn leventje. Mij hoor je niet klagen hoor!


Feit #4
Ik ben zelf pas 20, maar ik heb al 5 jaar een relatie met dezelfde jongen. Dat is eigenlijk wel iet waar ik ontzettend trots op ben!
We hebben samen al heel veel meegemaakt, en ik ben van plan daar nog veel meer momenten aan toe te voegen. En met meemaken bedoel ik zowel positieve als negatieve dingen. Al hopen we natuurlijk alleen maar goede momenten te hebben en leuke herinneringen te maken! Maar, heel cliché allemaal, in elke relatie is wel eens een ruzie, dus ook bij ons hoor. Alleen gaan we daar goed mee om.
Mijn tip voor een goede relatie? Blijf je zelf en blijf met elkaar praten. Zeg het als er iets niet goed is, of als iets niet goed meer voelt!


Feit #5
Ik woon samen met mijn vriend, maar niet in een normaal rijtjeshuis. Ik woon namelijk in een stacaravan!
Nu klinkt dat allemaal heel Gipsy en alles, maar het is eigenlijk best comfortabel! We hebben alle ruimte die 2 personen nodig hebben, we zitten lekker rustig op een camping in een bos en het allermooiste: De meeste bewoners hier (we zijn niet de enige hoor! haha) zijn al gepensioneerd dus het is er vaak lekker rustig.
Ik ben niet echt en uitgaanstype, mij maak je blijer met een lekker boek en een grote kop thee op de bank. Dus deze omgeving (vlak bij Utrecht, in de bossen) is heerlijk om tot rust te komen en te lezen. En natuurlijk om lekker te bloggen in de tuin met lekker weer en anders op ons studeerkamertje in de stacaravan!
Nu snap ik dat je je afvraagt waarom we in een stacaravan zitten? Nou, die reden is heel simpel. Mijn vriend studeert in Utrecht en beide komen we onder Rotterdam vandaan. De kamers in Utrecht zijn ontzettend duur en reizen is bijna 4 uur per dag bij elkaar. In een stacaravan hebben we alle ruimte, alle rust, maar belangrijker; het kost weinig en je zit helemaal op jezelf. Dan is de keuze wel makkelijk toch?


Feit #6
Stiekem hou ik heel erg van zingen! Ik zing echt al heeeeeeel mijn leven lang volgens mij, al laat ik het niet zo vaak horen. Als iemand mij vraagt om een stukje te zingen, sla ik dat meteen af. Hoe graag ik het ook doe, de plankenkoorts is mij echt teveel.
Toch zing ik af en toe wel eens vor publiek hoor! Ik heb ooit samen met 2 vrienden voor de grap een musical gemaakt en geregiseerd, en deze hebben we ook echt opgevoerd op onze school toen. Hierin had ik een solo aan het begin van de musical! Daar stond ik dus, 3 keer op 1 dag, te zingen voor een overvolle aula voor elke keer ongeveer 200 mensen te zingen! Ik was doodsbang!


Feit #7
Ik ben enorm gek op het strand!
Hahaha, het klink heel gek, maar ik vind het strand heerlijk. Het water, het zand tussen je tenen, het heeft gewoon iets! In het weekend zijn mijn vriend en ik vaak bij onze ouders en die wonen super dicht bij het strand! Mijn vriend woont in Rockanje, en Rockanje ligt eigenlijk op het strand. Het liefste loop ik daar ook hele dagen met mijn blote voeten door het water of ben ik bezig met watersporten.
Zo duik ik (net zoals mijn vader, mijn moeder en mijn zusje), af en toe wakeborden (mijn buren hebben een hele mooie boot, waar je makkelijk achter kan), het liefste had ik deze zomer een windsurfcursus gedaan (maar de zomer is nog niet voorbij, dus misschien komt dat nog!).
Zoals je ziet, kan ik me heerlijk vermaken. Al vind ik het ook heerlijk om te picknicken in de duinen bij zonsondergang of lekker een boekje lezen terwijl ik heerlijk op het strand lig!


Nou, dat waren 7 feitjes over mij! Nu is het de beurt aan 15 andere blogs om mee te doen met de Versatile Blogger Award! Nu heb ik een lijstje in mijn internetbalk staan met allemaal blogs die ik volg. Deze lijst heb ik eens even goed doorgekeken en daar heb ik mijn selectie uit gemaakt!
De volgende 15 blogs nomineer ik voor de Versatile Blogger Award:

Veel succes medebloggers en ik ben benieuwd naar jullie feitjes!
En voor de lezers, ik hoop dat jullie het leuk vonden om feitjes over mij te lezen :). In ieder geval weer bedankt voor het lezen!

Kus,
Kayleygh

5 Reactie's
 • Lisa
  Geplaatst op 09:37h, 20 augustus Beantwoorden

  Leuk ingevuld! En thanks voor de nominatie <3 Ik ga er binnenkort mee bezig 😀

 • Jessica
  Geplaatst op 20:38h, 20 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke feitjes! En ontzettend bedankt voor je nominatie, ik zal er binnenkort ook mee aan de slag en even zeven leuke feitjes bedenken.

 • Booknuts
  Geplaatst op 10:07h, 21 augustus Beantwoorden

  Een stacaravan! Fantastische oplossing haha. Bedankt voor je nominatie, we gaan hem binnenkort invullen!

 • Marcia
  Geplaatst op 18:52h, 21 augustus Beantwoorden

  Super bedankt voor de nominatie! Na mijn verhuizing zal ik hem invullen 🙂 Wat leuk trouwens dat je communicatie studeert, dat heb ik ook gedaan! En zo’n stageplek bij Harlequin klinkt echt heel tof 🙂

 • Pingback:The Versatile Blogger Award | Leave No Story Behind
  Geplaatst op 06:03h, 27 augustus Beantwoorden

  […] week werd ik door Kayleygh genomineerd voor de Versatile Blogger Award (dankjewel Kayleygh!), een award waar ik nog niet […]

Geef een reactie