2 september 2015 – De Meidengroep

CaptureOoit wel eens vrienden gehad waar je heel veel om geeft? Zoveel dat je er alles voor zou doen, maar dat je weet dat je het eigenlijk te weinig verteld?

Nou, dat heb ik dus wel. Ik heb namelijk een meidengroep die ik echt al spreek vanaf de middelbare school en eigenlijk zijn we elkaar nooit uit het oog verloren. In totaal zijn we met 7 meiden, en bijna elke dag hebben we contact met elkaar via een groepsapp op Whatsapp.
Allemaal heel gezellig en leuk, maar de laatste tijd zijn er een aantal situaties geweest waardoor het allemaal niet erg meer lekker liep. Ahfijn, we hebben het als een groep overwonnen, en daar ben ik trots op!

En omdat we dat overwonnen hebben en nu allemaal weer in onze dagelijkse sleur gaan hangen van werk/school/andere bezigheden, vond ik het een mooi moment om ze te vertellen hoeveel ze eigenlijk voor me betekenen.
End at is ook precies wat ik heb gedaan! Ik heb namelijk voor iedereen een armbandje gemaakt. Allemaal hetzelfde, maar toch identiek. Zo heeft elke armband namelijk een infinity bedel en een klavertje vier bij het slotje, maar iedereen heeft zijn eigen kleur bandje. Het mooie is, dat elke kleur staat voor de karaktereigenschappen van die persoon.
Zo staat het rode voor de vurigheid en temperament, het paars juist voor een combinatie tussen temperamentvol rood en kalme blauw, het roze voor lief, wit voor onschuld, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ahfijn, de eigenaar van het bandje heeft een brief gekregen waarin ik de kleur uitleg.
En in die brief staat ook een bericht, een bedankje, voor alles wat we de afgelopen jaren hebben meegemaakt, maar ook alvast een bedankje voor alles wat we nog mee gaan maken.

Dit klinkt allemaal heel zoetsappig, en dat kan ik best begrijpen. Maar ik denk dat dit nodig was. Dat het goed is dat we van elkaar weten dat we, nog steeds na al die tijd ons eigen leven, wel steun hebben aan elkaar. En zoals ik al zei, ik denk dat ik het te weinig verteld heb de afgelopen tijd aan mijn vriendinnen, maar dat ze nu weten dat we nog steeds allemaal bij elkaar terecht kunnen.
Want iedereen heeft zo nu en dan steun nodig.

Ik wilde dit gewoon even delen met jullie, omdat ik merk dat er af en toe te weinig wordt stilgestaan bij vriendschappen. Dus als je dit leest en denkt: dat heb ik eigenlijk ook wel een beetje. Vertel het ze gewoon! Je weet maar nooit waar het naartoe leidt!

Bedankt voor het lezer lieve lezers! Dat mag namelijk ook wel eens gezegd worden! Hahaha

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *