2 maart 2018 – Ik heb jullie hulp nodig!

Ja, de titel zegt het al hea? Ik heb namelijk dringend jullie hulp nodig. De inspiratie is namelijk een beetje op en daardoor weet ik niet goed wat ik allemaal kan posten de komende tijd. En dat is waar jullie in beeld komen. Want aan wie kan ik nou beter vragen wat ik online moet zetten, dan aan mijn lieve lezers? Jullie dus!

Want ja, de afgelopen anderhalve week is er niks online gekomen. Ik merk dat ik het enorm moeilijk vind om nieuwe content te verzinnen en online te zetten. Ik weet niet goed wat jullie precies leuk vinden, waar jullie van genieten en waar jullie naar uit kijken. Daarom vraag ik jullie om mij feedback te geven. Vertel me wat er beter kan, wat jullie graag willen zien en waarom, wat jullie willen dat ik ga doen voor jullie.

Het is namelijk niet zo dat mijn motivatie weg is om te bloggen, ik merk gewoon dat ik steeds vaker het niet weet. De blog hangt in mijn idee een beetje stil. En ik hoop met jullie feedback, deze blog weer om te toveren tot een inspirerende plek waar jullie lieve lezers genoeg informatie kunnen vinden om heerlijk bij weg te dromen!

Dus willen jullie mij helpen? Laat bijvoorbeeld een reactie achter hieronder met ideeën, stuur me een mail, reageer op Facebook of op Youtube, het maakt me allemaal niet uit, maar help me alsjeblieft! Zo zorgen we er samen voor dat kayleygh.nl weer bruisend wordt!

Mijn dank is nu al groot. Je bent een topper, mijn persoonlijke held <3

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *