Instagram

  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat

2 januari 2018 – Dat was 2017 dan…

Als eerste wil ik jou een fantastisch nieuwjaar wensen. Ik hoop dat 2018 jou veel geluk mag brengen, je veel liefde mag laten voelen en dat er geweldige dingen op je pad mogen komen! 2018 wordt een jaar vol mooie ervaringen, prachtige mensen en natuurlijk… Geweldige boeken!
Graag wil ik met jullie even terugkijken op wat mooie momenten uit 2017 en bespreek ik mijn goede voornemens voor 2018 met jullie!

Oké, 2017 was een druk jaar! Ik heb namens mijn blog een hoop mooie dingen mogen doen. Te beginnen met: DE BOEKENTIJGERS! Want mijn god, ongeveer een jaar kreeg ik te horen dat ik onderdeel was van het nieuwe concept van Best of YA: De Boekentijgers! Supertof natuurlijk, maar ook mega spannend! Ik kende namelijk alleen Joelle van Superjoellegirl! Maar wat ben ik blij met deze nieuwe vrienden. We hebben enorm veel leuke dingen mogen doen namens de uitgeverij en we zijn een hechte groep geworden. Ik zou niet meer zonder ze kunnen hoor! Gelukkig mogen we dit jaar nog een jaartje Boekentijgers zijn!

Voor de rest heb ik verschillende evenementen bijgewoond. Van het inpakken van de goodiebags voor YALFest, tot de persconferentie en YALFest zelf natuurlijk! Maar ook boekenpresentaties, verschillende interviews en nog veel meer toffe dingen. Evenementen waar ik zonder mijn blog, en zonder jullie als lieve lezers, nooit geweest zou zijn! Dus super bedankt daarvoor!

Ook wil ik even stilstaan bij mijn eigen bookclub. Want ook dit jaar kwamen we veel bij elkaar! Zo veel zelfs, dat we van 1 keer in de 2 maanden, naar 1 keer per maand zijn gegaan! Elke maand een donderdagavond vol gepropt met gezelligheid, geklets en heel veel gelach. Soms met extra gasten (auteurs, marketeers of vertalers van het boek), soms maar met een select groepje. Maar elke avond is het weer feest. Altijd. Dikke liefde voor jullie <3.

Maar natuurlijk ook alle recensie-exemplaren die ik krijg voor de blog. Want ja, dat is natuurlijk het allermooiste! De kans dat je een boek mag lezen, je mening erover mag vertellen en met anderen mag kletsen over prachtige boeken. Dat is toch mega tof? Wat wil een boeknerdje nu nog meer?

2018 wordt minstens net zo tof. Met de boekentijgers aan mijn ene zijde en de bookclub aan mijn andere zijde, kan ik de hele wereld aan. Mijn YALFest kaartje is al binnen (wie ga ik daar zien?) en de eerste evenementen staan al genoteerd in mijn Bullet Journal. Mijn hoofd loopt over van ideeën voor blogberichten, voor Youtube video’s en andere mooie dingen! Ik heb er zin in!
Dit jaar heb ik dan ook weer een aantal voornemens waaraan ik me graag wil houden:
– Om te beginnen wil ik nog meer genieten van alles wat op mijn pad valt. Er gebeuren zoveel mooie dingen en vaak heb ik dat pas door als het al voorbij is!
– Ook wil ik me proberen te houden aan het upload schema die ik vorige week online heb gezet. Want ja, dat wil af en toe nog wel eens mis gaan. Ben benieuwd hoelang ik het volhoud!
– Als laatste voornemen wil ik meer mijn social media gaan doen. Dat betekend niet meer delen, maar eigenlijk dat ik jullie meer meeneem. Op Instagram kan ik bijvoorbeeld prima delen wat ik doe als ik een evenement heb, of een mini-unboxing doen als ik pakketjes binnen krijg. Ook kan ik via Facebook live gaan als ik een interview heb of iemand spreek die jullie ook interessant kunnen vinden. In ieder geval, dit lijkt me een goed voornemen die ik kan halen.

Hebben jullie nog leuke herinneringen gemaakt in 2017? En wat zijn jullie voornemens voor dit nieuwe jaar?
Laat het me weten in de reacties of natuurlijk op social media!

Maak er wat van dit jaar!

Kus,
Kayleygh

Geen reactie's

Geef een reactie