2 februari 2018 – Het is wel weer tijd voor een winactie!

20180130_100852Ken je de thee van Coffee ‘nd Cookie al? Waarschijnlijk heb je mij er vast al eens over gehoord, of ben je haar thee ergens anders tegengekomen, maar Coffee ‘nd Cookie verkoopt boekgerelateerde thee! En het mooiste moet nog komen: Vandaag kan je een van de nieuwste smaken uit haar webshop winnen! Gewoon hier! dus misschien is vandaag wel jouw geluksdag!

Wat moet je daarvoor doen?
Niet veel! Alleen zorgen dat je de Facebook-pagina van Kayleygh.nl leuk vind! Dat kan je doen door hiernaast in de sitebalk op ‘Like’ te klikken, of op Facebook zelf naar de pagina van Kayleygh.nl te gaan en te liken (klik hier om naar de Facebookpagina te gaan)! Bij 250 likes op de pagina ga ik een winnaar kiezen, en daar zijn we al bijna!
Tag desnoods anderen, laat iedereen weten van deze actie om te zorgen dat we zo bij de 250 likes zijn. 20180130_100744Misschien is deze thee dan binnenkort van jou!

Wat krijg je dan?
De thee natuurlijk! Deze keer is de thee geïnspireerd op het nieuwe boek van Marieke Nijkamp, Voor ik je loslaat (de recensie hiervan kun je hier vinden). In de thee vind je smaken die voorkomen in het boek. zo is Kyra (personage uit het boek) gek op een bepaalde soort bloem, dus vind je een bloemensoort in de thee (wilde rozen). Daarnaast zitten er ook kruidnagel en pure chocolade in. Klinkt dat niet heerlijk?!?

Ik kan je vertellen dat ik de thee zelf ook heb, en enorm fan ben!
Heb ik je overgehaald? Tuurlijk wel! dus like die pagina zodat we er samen voor zorgen dat we op de 250 likes zitten! YAS!

Eén reactie

  1. Wat een leuke actie, ik heb je pagina geliked. Ik ben echt een thee freak en ik snap wat je bedoelt met de rhee die Kyra lekker vind. Ik heb het boek namelijk ook al gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *