Instagram

  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar

Lauren Kate – Passie

Kate, Lauren - PassieLuce is bereid te sterven voor Daniël. En dat heeft ze ook gedaan, keer op keer. Door de tijd heen hebben Luce en Daniël elkaar telkens weer gevonden, om daarna pijnlijk weer uit elkaar gehaald te worden: Luce dood, Daniël gebroken en alleen achterlatend. Maar misschien hoeft het niet altijd zo te gaan.

Luce is er zeker van dat iets, of iemand, uit een vroeger leven haar kan helpen in haar huidige leven. Ze begint aan de belangrijkste reis van dit leven en gaat eeuwen terug om zelf getuige te zijn van haar romance met Daniël en zo hopelijk de sleutel te vinden die hun liefde zal laten voortduren.
Cam en het legioen van engelen proberen wanhopig Luce te vangen, maar niemand is zo razend als Daniël. Hij achtervolgt Luce door de eeuwen heen, doodsbang voor wat er kan gebeuren als zij de geschiedenis herschrijft. Hun eeuwige liefde zou dan in vlammen op kunnen gaan, voor altijd?


Het derde deel van de Fallen-serie van Lauren Kate. In dit deel gaat het verhaal van Lucinda Price (afgekort als Luce). Ook in dit deel vechten Luce en Daniel met hun vloek en hun liefde.

In het einde van boek 2 is Luce is een ‘verkondiger’ gestapt. Dit houdt in dat Luce door een poort naar een stukje uit haar verleden is gegaan. Door heel dit boek heen, stapt ze in verschillende verkondigers en ziet ze verschillende vormen van wie ze ooit is geweest.

Al snel komt ze een ‘maatje’ tegen die met haar mee gaat reizen door haar verleden heen. Dit maatje krijgt de naam Bill en lijkt op een stenen mannetje. Hij verteld haar van alles over haar verleden, en hij leert haar verschillende lessen.
Al die tijd probeert Daniel haar op te sporen om haar te helpen, maar elke keer loopt hij haar mis. Ondertussen probeert hij ook het een en ander op te lossen en wordt er meer duidelijk over Daniel zelf als persoon zijnde.

Mijn mening over dit boek is weer hetzelfde als bij de vorige twee. Het is leuk tijdverdrijf, maar het werd saai. Op een gegeven moment kon ik moeilijk mijn aandacht erbij houden en haakte ik veel af.
De herinneringen/stukjes verleden waar Luce doorheen reist, zijn mij af en toe te lang en nog steeds wordt er maar heel weinig duidelijk. Ook liet de schrijfster teveel doorschemeren dat Bill niet het personage was als hoe hij zich voor deed. Ik vond het heel jammer dat dit zo voor de hand lag.
Ook het einde was weer heel vlug en snel. Het lijkt alsof Lauren het hele boek nodig heeft om een beetje op gang te komen waardoor het einde zo snel en afgeraffeld lijkt. Dit is best zonde, want dit zou echt een eyeopener moeten zijn.

Maar toch heb ik het boek wel gelezen, en toch ging ik er wel snel doorheen. Ik was af en toe wel afgeleid en wilde hem wegleggen, maar ik heb het niet gedaan. Toch is er namelijk iets waardor je blijft lezen.
Misschien is het mijn hopeloze gevoel voor romantiek die ervoor zorgt dat ik wil weten hoe het eindigt tussen Daniel en Luce. Misschien is het wel de schrijfstijl van Lauren die me wel aanspreekt omdat ik vind dat het lekker weg leest.
Misschien, misschien, misschien. Het gaat erom dat ik weer even heb verdiept in een leven van een karakter. Het gaat er bij mij om dat ik even ben weg geweest uit de werkelijkheid. En deze ontsnapping was niet erg, dus ik heb stiekem wel genoten van het boek…


Titel: Passie
Auteur: Lauren Kate
Uitgever: van Goor
Verschenen: oktober 2011
Pagina’s: 288
ISBN: 978 90 003 0310 6


 

Geen reactie's

Geef een reactie