Instagram

kayleygh.nl

 32    101


19 november 2015 – Kayleygh is één jaar oud!

WHOOHOO! De blog bestaat vandaag één jaar! En daarom trakteren we!
Precies een jaar geleden is de blog begonnen op een gratis wordpress-website. In augustus heeft kayleygh.nl een eigen domein gekregen! Kayleygh.nl groeit nog elke dag en daar wil ik jullie graag voor bedanken. Daarom trakteer ik jullie om jullie te bedanken voor het afgelopen jaar! Lees snel verder, want we hebben niet zomaar een prijs, we hebben er 4! Ik zal jullie snel uitleggen wat er allemaal te winnen is!

 

DSC06801

De hoofdprijs: De hele trilogie van Blood of Eden van Julie Kagawa!
Gewoon de hele serie van the Blood of Eden geschreven door Julie Kagawa! Wie wil dat nu niet? Iedereen toch? Bij deze hoofdprijs zit ook nog een boekenlegger van ‘onsterfelijk’ en een handtekening van de Julie zelf! Reden genoeg om mee te doen dus!

 

Reyes, M.G. - Losgelaten

 

De troostprijs: ‘Loslaten’ van M.G. Reyes (3keer)
Namens HarperCollins mag ik 3 keer (ja, je leest het goed, 3 keer!) het boek ‘Losgelaten’ van M.G. Reyes weggeven! Dat betekend dat er dus 3 winnaars voor dit boek zullen zijn! Dat is gaaf!
Wat gebeurt er als zes heel verschillende jongeren om zes heel verschillende redenen samen in een strandhuis gaan wonen zonder bemoeizuchtige ouders die op hen letten? De bad boy, het brave meisje, de diva, de ritselaar, de rockbitch en de nerd. Eén ding hebben ze gemeen: ze hebben allemaal iets te verbergen… 

 

 

In totaal dus 4 prijzen om te winnen. 1 hoofdprijs en 3 troostprijzen! Maar hoe doe je mee? Like en deel het bericht op Facebook! Dat is het enige! Voor elk gedeelde bericht, wordt je naam opgeschreven en je lootje in een vaas gedaan.
Ik wil graag HarperCollins bedanken voor de boeken en verder wil ik iedereen heel veel succes wensen! De actie eindigt over een week! Je hebt dus een week de tijd! Succes!

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie