19 december 2017 – Upload schema 2018

Gooooooeeeeededag lieve lezer. Hoe is je dag tot nu toe?
Het einde van het jaar komt eraan, dus dat betekend dat we gaan kijken naar goede voornemens! En laat ik het daar vandaag nu net over willen hebben met je! Ik wil je namelijk graag vertellen wat mijn goede voornemens zijn als het gaat om het uploaden van blogposts en alles. Kijk je mee?

Kayleygh.nl is op verschillende kanalen te vinden. Daarom vind ik het belangrijk om een planning te maken wat er op welk kanaal verschijnt, en wanneer. En dat deel ik graag met jullie!
Dus laten we eens kijken hoe een normale week eruit zal zien.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Blog   Blogpost     Blogpost    
Facebook   Blogpost   Een Quote Blogpost    
Instagram     Een Boek     Een Quote  
YouTube           Filmpje  

Dit schema zal over het algemeen aangehouden worden. Het kan natuurlijk zomaar zijn dat er en extra post op de blog online komt, omdat er zoveel is wat ik wil delen met jullie. Maar als ik bijvoorbeeld geen ideeën heb of geen tijd, zou het zomaar kunnen dat er geen filmpje online komt.
Ik weet dat regelmaat belangrijk is, maar ik wil voorkomen dat Kayleygh.nl een ‘moetje’ wordt. Het zou vervelend zijn als ik er tegenop ga zien om berichten te schrijven of om filmpjes te maken waar ik niet blij mee ben. Daarom meld ik dat wel graag even!

En natuurlijk is er nog de nieuwsbrief (schrijf je vooral in om als eerste op de hoogte te zijn van winacties of cadeautjes!). Die wordt alleen verstuurt als er echt iets speciaals te melden is!

Nou, ik hoop jullie zo een beetje mee te nemen in een van mijn goede voornemens. Hebben jullie nog leuke voornemens?

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *