18 maart 2016 – Egg Challenge met Susan

Hellooooo!

Kennen jullie allemaal Jimmy Fallon? Die talkhost die een eigen show heeft? The Jimmy Fallon show? Ik kijk er graag naar via Youtube, vooral naar de filmpjes waarin hij gekke dingen doet met zijn gasten (vaak bekende sterren van over de hele wereld). Vorige week had ik weer zo’n bui waarin ik allemaal van dit soort filmpjes tegenkwam op Youtube. Een van die filmpjes was the egg challenge. Daar heb ik zo om moeten lachen, dat ik meteen wist dat ik dat ook wilde doen!

Dus ik stuurde mijn vriendin via Whatsapp een berichtje met een link naar de Youtube filmpje waarin Tom Cruise en Jimmy Fallon de egg challenge deden. Het duurde even voor ik antwoord kreeg. Eerst kreeg ik te horen dat ze me haat, wat niet heel raar is als je zo’n verzoek krijgt. MAAR WE HEBBEN HET GEDAAN!

En natuurlijk hebben we dit vastgelegd. Dus om jullie lachspieren weer te trainen, stel ik voor om mee te kijken naar onze challenge! Ik wil Susan graag bedanken voor haar medewerking. Ik heb enorm genoten van de challenge en ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden!

Veel kijkplezier! Laat me weten wat jullie ervan vinden!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *