17 juni 2016 – Estelle Maskame

Afgelopen dinsdag (14 juni) ben ik afgereisd naar Hoofddorp om Estelle Maskame te ontmoeten! Jullie kennen haar van de #DIMILY serie (Did I Mention I Love You). Ik kwam erachter dat Estelle begon met deze serie toen ze 13 jaar oud was en nu is ze 18! Eigenlijk is ze nog best jong maar reist ze al wel heel de wereld over!
Maar vandaag neem ik jullie mee door deze dag heen aan de hand van foto’s! Kijken jullie mee?

20160614_161512_HDR

 

Samen met Marinka ben ik naar Hoofddorp gereden. Alles ging best snel waardoor we te vroeg waren. Dus schoten we snel de Primark in om onze tijd vol te maken! En wat doe je in de Primark? Juist! Hoedjes passen!

Nou, zoals je ziet staat het ons prachtig toch? Kuchkuch…

 

 

20160614_171636Maar om 16:25 zijn we snel teruggegaan naar de boekhandel en daar was Estelle al! Dus zijn we netjes achterin de rij gaan staan. Marinka had snel het boek gekocht en toen was het wachten, we waren immers nog niet aan de beurt! Gelukkig ging het allemaal vrij snel en waren we snel aan de beurt.

 

20160614_171209Estelle nam echt de tijd voor je en was enorm aardig! Het leuke was dat Marinka haar boek wilde laten signeren (ze had hem natuurlijk niets voor niets het boek gekocht toen we in de rij stonden!) moest ze haar naam even opschrijven omdat Estelle niet wist hoe ze het schreef. Maar Estelle kon het niet goed lezen, dus moest ik het eronder
opnieuw schrijven!

13479789_1051349131602020_1141238692_n

Maar natuurlijk ging ik ook even met Estelle op de foto! Estelle is best klein waardoor ik me mega groot voelde toen ik naast haar stond. Gelukkig had Joelle (van superjoellegirl.nl) haar spiegel reflex camera bij waardoor ik een mooie foto kreeg samen met Estelle! Super gaaf toch?

 

En ondanks dat ik op een ‘normale’ foto ben gegaan, heb ik natuurlijk ook nog even gek gedaan! Er stond een photobooth waar verschillende spullen bij lagen om je foto zo gek mogelijk te maken! Dus hebben we Estelle gevraagd om met ons op de foto te gaan in deze photobooth!
Ik vind het een enorm leuke foto geworden!

 

uit etenHet was een enorm gezellige bijeenkomst met leuke mensen en gezellige gesprekken! Als afsluiting zijn we nog gaan eten met z’n alle in een pizza en pasta restaurant vlak bij de boekwinkel. Super gezellig en een prachtige afsluiting van een mooie dag!

‘S avonds ben ik weer met Marinka meegereden naar huis. Nog even langs de Mc Donalds voor een heerlijke McFlurry en daarna samen nog een kopje thee drinken! En toen moest Marinka alweer naar huis en ging ik mijn bedje in!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *