17 juli 2015 – Een wereld vol ideeën!

Zooooooo, eindelijk!IMG_20150714_183710
Eindelijk begin ik een beetje te ontspannen in de vakantie! Hoe zit dat bij jullie? Genieten jullie al? Of is iedereen nog druk bezig?

Maar weet je, hoe rustig en ontspannen ik ook ben, er schieten alt
ijd ideeën voor de blog door mijn hoofd, of nieuwe stukken voor het online verhaal. Altijd is er wel iets in mijn hoofd wat ik wil opschrijven!
En laat ik nou net een heel leuk notitieboekje hebben gevonden! Met een prachtige quote op de voorkant die gewoon altijd inspireer!En met die lekkere felle pennen worden mijn ideeën nog mooier dan ze al zijn in mijn hoofd!

All our dreams can come true if we have the courage to pursue them

IMG_20150715_102845Maar nu zat ik dus laatst in gedachte verzonken en ik vroeg me af wat jullie in een notitieboekje zouden willen schrijven. Wat zouden jullie nu opschrijven als je dit boekje met deze pennen voor je zou hebben?
Want het mooiste moet nog komen! Want je kan dit pakketje winnen! Maar hoe? Jaja, dat zal ik eens vertellen!
Want op Facebook is deze blog ook actief. Nu hebben we daar momenteel 47 volgers. En ik zou het heel erg leuk vinden als we daar veel meer volgers bijkomen! Dus ik wilde het volgende voorstellen: bij 60 volgers (dus 60 likes) ga ik dit notitieboekje verloten!
Volg je Kayleygh al op Facebook? Dan hoef je niet zoveel te doen, behalve iedereen uitnodigen natuurlijk! Want bij 60 volgers, geef ik dit notitieboekje met deze pennen weg!
Nodig dus iedereen uit en misschien is dit boekje binnenkort van jou!

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *