Instagram

  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige

15 juli 2016 – YA Meeting: fotowedstrijd!

Afgelopen woensdag (13 juli) was de jaarlijkse meeting van de YA Facebookgroep waar ik lid van ben. Van al deze leden (momenteel meer dan 4500 leden)  waren er ongeveer 30 naar Utrecht afgereisd om met elkaar wat te drinken en te kletsen over ons favoriete onderwerp: Boeken!
Tijdens deze dag was er een fotowedstrijd en daar wil ik jullie graag meer over vertellen! Want met een groepje meiden zijn we de stad in gedoken en hebben we de meest gave foto’s gemaakt! En vandaag zet ik die voor jullie op een rijtje!

Om te beginnen waren we met een groepje van 6 meiden. We hadden een uur de tijd om een zo origineel mogelijke foto te maken in Utrecht, natuurlijk met je boek erbij! Dus daar gingen we! En foto;s hebben gemaakt! Iedereen mocht een foto insturen, maar wij hebben er maar 5 ingestuurd. Dit omdat Marinka en ik onze foto deelde. En laten wij nou diegene zijn die de derde plek wonnen in de wedstrijd! Maar laten we gaan kijken naar de foto’s! (klik op de foto’s om ze eventueel te vergroten!)

inzending Lisa

Dit is de eerste foto die we hebben gemaakt. Deze is uiteindelijk ingezonden voor Lisa (het meisje met de E-reader aan de rechterkant). Het is een foto die Marinka heeft gemaakt van ons terwijl wij lezend op het terrasje zitten bij de Winkel van Sinkel! Voor de rest zitten we verspreid over het terras. Gelukkig hebben we deze foto niet later gemaakt. Later dat het hele terras namelijk vol dus was er geen plek meer!

 

De volgende foto was eigenlijk voor Marinka en mij. Deze wilde we eigenlijk maken in De Utrechtse Kinderboekenwinkel omdat onze boekenclub daar natuurlijk is, maar helaas hebben we niet goed genoeg op het knopje gedrukt waardoor de foto niet is gemaakt. Maar onze foto komt later nog hoor!

 

inzending Manon 3Deze foto is de foto die we daarna hebben gemaakt voor Manon (de achterste in de kano). Deze kano zagen we op straat staan voor de deelkelder. Een plek waar je dus blijkbaar voor een laag tarief per jaar, verschillende spullen kan huren om mee te klussen (en om te kanoën blijkbaar!) In ieder geval hebben we met hulp van de eigenaresse, een prachtige foto kunnen maken in de kano met onze boeken!

 

inzending MincaTijd voor de volgende foto! Dit is een foto geworden met een super gave 3D tekening! Die zagen we op een pleintje in het midden van de stad en je snapt natuurlijk wel dat we die graag wilde gebruiken! Vanaf een bepaald punt kon je de tekening volledig in het 3D zien en vanuit daar is de foto ook genomen. Toen was het alleen nog maar een kwestie van goede plaatsen uitkiezen en lezen! Deze foto is uiteindelijk de inzending van Minca geworden!

 

inzending sanne 2Goed, foto nummer 4! Deze foto is de foto die we hebben gemaakt voor Sanne! We zagen een tunneltje waar verschillende kleuren licht uit kwam, daar liepen we natuurlijk gelijk heen. Alle kleuren van de regenboog kwamen voor en dus besloten we dat dit een goeie plek was voor de foto van Sanne. Dus daar kwamen de boeken weer, we hebben onze plek opgezocht en Marinka heeft ons in elke kleur vast gelegd. Ik heb hier alleen de foto in het roze licht, omdat je ons hier het beste op ziet en omdat ik deze foto het leukste van alle kleuren vond!

 

inzending Kayleygh & MarinkaEn dan de laatste foto! De foto van Marinka en mij waar we derde mee geworden zijn! Eerst hadden we dus een foto waarbij we met z’n alle bij de etalage stonden, maar deze is helaas mislukt. Toen hadden we dus 10 minuten de tijd om naar De Utrechtse Kinderboekenwinkel te rennen, een nieuwe foto te maken, in te sturen en terug te rennen naar de afgesproken plek. Dus hebben we de eigenaresse van de boekwinkel lief aangekeken en mochten we een foto maken in de boekenwinkel. Snel hebben we wat mooie boeken uit de kast getrokken en rond om ons neer gelegd. En dat is deze foto geworden! Hier hebben Marinka en ik een Harry Potter kleurboek mee gewonnen!

Het was een ontzettend leuke dag waarin ik enorm veel heb gelachen. Nu ik deze foto’s ook weer terug zie denk ik aan alle herinneringen die we hebben gemaakt en alle nieuwe vriendinnen die ik heb ontmoet. Het is zeker de moeite waard en misschien zie ik jou daar volgend jaar ook wel! Lijkt me gezellig.

Maar nu de grote vraag: Welke foto zou er volgens jou moeten winnen en waarom?
Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

 

Kus,
Kayleygh

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie