15 december 2017 – Schrijfwedstrijd Sweek en uitgeverij Moon

kathlynMisschien heb je het al ergens gelezen of heeft iemand je erover verteld, maar er is weer een nieuwe schrijfwedstrijd bezig! Dit keer organiseren uitgeverij Moon en verhalenplatform Sweek een schrijfwedstrijd samen! En ik doe mee!

Klik hier om mijn verhaal te lezen!

Het is de bedoeling dat de deelnemers voor 28 februari 2018 minimaal 20.000 woorden gepubliceerd hebben op hun Sweek-account. Vanaf dan kan er nog 2 weken gestemd worden op de verhalen en dan worden de 10 finalisten bekend gemaakt (5 finalisten op basis van het juryoordeel en 5 finalisten op basis van de meeste volgers).

Waar gaat mijn verhaal over?
Kathlyn gaat zoals ieder anders meisje elke dag naar school. Ze doet haar boodschappen, haar huiswerk en haar huishouden. Maar altijd alleen. En dat bevalt Kate prima.
Tot op een dag Tom haar leven binnenwandelt. Er is iets aan hem. En als ze er eenmaal achter is wat, is niks meer hetzelfde.

Klinkt spannend toch? Wil je mij helpen om een uitgeefcontract bij Moon te winnen? Maak dan een account aan op Week, volg mijn verhaal en deel het onder al je vrienden! Typ ik in de tussentijd nog hard door, want elke week verschijnt er een nieuw hoofdstuk!

Klik hier om mijn verhaal te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *