13 juli 2015 – Wandeling met Judith Visser

Wauw guys, ik heb iets ontzettend gaafs gedaan! Ik ben zo blij!

Yuriko vond het fascinerend hoe Chippy hele bosjes naar binnen at. Op een gegeven moment ging ze er zo bijstaan dat het net leek alsof Yuriko ook en hapje wilde!
Yuriko vond het fascinerend hoe Chippy hele bosjes naar binnen at. Op een gegeven moment ging ze er zo bijstaan dat het net leek alsof Yuriko ook en hapje wilde!

Een tijdje geleden ben ik namelijk heel brutaal geweest. Ik heb Judith Visser via Facebook een berichtje gestuurd met de vraag of ik een keertje met haar mocht mee wandelen. Helaas kwam dat toen niet zo gelegen en hebben we af gesproken om een keertje te wandelen met haar honden en mijn paardje omdat haar hond Yuriko (en later bleek ook Sandy) paarden nogal eng vonden.

En vandaag was het dus zover! Zoals veel van jullie weten, steek ik niet onder stoelen of tafels dat Judith Visser mij favoriete schrijfster is en dat ik gek ben op haar boeken! Buiten Young Adult boeken lees ik namelijk graag die van Judith Visser ook!
Maar vandaag (ja, in de motregen met een lekkere grijze lucht) hebben we die wandeling dus gemaakt! En man, wat heb ik genoten! Mijn paardje vond het namelijk heerlijk om het bos in te gaan, en de honden van Judith werden ook steeds nieuwsgieriger! Vooral Yuriko vond Chippy ineens heel leuk! Ze wilde zelfs met Chippy spelen!

Ik heb enorm genoten van de wandeling, ook al regende het 🙂. En Chippy trouwens ook, want die vond het leuk om lekker te eten in het bos. En daarbij komt, Chip vind mensen altijd leuk, dus dit gezelschap vond hij prachtig!

Bedankt Judith! Echt heel gaaf dat je dit hebt gedaan 🙂. Ik hoop dat we je hebben geholpen met de paardenangst van de lieve honden 🙂. En misschien, tot de volgende keer 🙂

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *