Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop

13 januari 2017 – Goede voornemens en boekentijger 2017!

Halloooooooootjes!
Misschien hebben jullie het vorige week donderdag al gezien, maar ik ben 1 van de 10 nieuwe boekentijgers van Best of YA! Dat betekend dat ik een heel jaar lang een promotielid ben en allemaal supertoffe dingen mag doen! Laat dat nu net een onderdeel van een goed voornemen zijn van mij!
Het nieuwe jaar is alweer bijna 2 weken bezig en ik moet eerlijk toegeven dat ik best goed op weg ben met mijn goede voornemens. Vandaag vertel ik over dit voornemen en de rest van mijn voornemens van 2017!

Afstuderen
Dit is mijn grootste voornemen dit jaar! Eigenlijk zou ik vorig jaar al afstuderen, maar dat is helaas niet gelukt. Daarom wordt dit mijn jaar! En daar ben ik al hard mee bezig. De eerste stappen zijn alweer gemaakt en het licht aan het einde van de tunnel wordt steeds helderder en lichter! Goed nieuws dus!

Carierre maken
Tsja, ook hier ben ik al hard mee bezig! Na het behalen van mijn diploma straks, wil ik zo snel mogelijk beginnen met werken bij een uitgeverij. Dat is wel echt een droom van mij. Werken in de boeken…
Deze blog is natuurlijk al een grote stap richting een carierre in de boeken, maar onderdeel zijn van het promotieteam van Best of YA is natuurlijk ook heel fijn voor mijn C.V.! Hoe dan ook, ik wil mezelf op de kaart zetten zodat ik straks een geweldige baan krijg waar ik heerlijk bezig kan zijn met de dingen die ik leuk vind!

Boek uitgeven
Ik bedoel, wie wil dit nu niet? Ik heb vorig jaar mijn manuscript afgerond en ben ik hier nog altijd druk mee bezig. Het zou geweldig zijn als dit manuscript wordt uitgegeven natuurlijk! En hoe mooi zou het zijn als dit gebeurd in hetzelfde jaar als mijn afstuderen, in het jaar waarin ik ga werken en in het jaar waarvoor ik nog zo veel mooie dingen in petto heb!

Meer zingen
Mijn laatste voornemen. Ik vind zingen echt heel leuk om te doen. Als mijn emoties me teveel worden of ik een sombere dag heb, helpt zingen mij wel. Dan kan ik even mijn spanning kwijt door heerlijk mee te brullen met een nummer. Ik heb dan ook als voornemen om dit jaar wat vaker te zingen en dit misschien aan de buitenwereld te tonen.
Dus wie weet, misschien binnenkort een nieuwe cover op de blog?

Zo, dat zijn mijn goede voornemens. Geen ‘gezonder eten’ of ‘meer sporten’, want ik weet dat ik dat soort goede voornemens niet volhoudt. Ik bedoel, waarom zou ik van de een op de andere dag compleet omslaan? Dat kan elke dag toch?
Maar de gekozen voornemens van hierboven zijn doelen voor dit jaar. Niet iets wat ik elke dag moet doen, maar waar ik voor moet volhouden. Doelen die realistisch zijn en waar ik me goed bij voel als ik eraan denk!

Heb jij nog goede voornemens?

Kus,
Kayleygh

Geen reactie's

Geef een reactie