Kiera Cass – De Elite

Cass, Kiera - De EliteDe selectie begon met 35 meisjes. Nu is de groep geslonken tot de elite. De strijd om Maxons hart wordt steeds meedogenlozer. Hoe dichter America bij de kroon komt, hoe meer ze twijfelt over de liefde. Elk moment met Maxon is als een sprookje. Maar zodra ze haar eerste liefde Aspen ziet, wordt ze overspoeld door herinneringen en hun mooie plannen samen. Terwijl America wordt verscheurd tussen haar twee toekomsten, weet de rest van de elite precies wat ze wil. America’s kans om te kiezen dreigt door haar vingers te glippen.


Deel 2 van de Selectie serie van Kiera Cass. En ook dit is weer een knaller van een boek! Waar je meestal het idee hebt dat een deel 2 je meer moet overtuigen (net zoals bij een deel 2 van een film) doet De Elite dat hier heel erg goed! Ook dit boek weer in een vlaag uitgelezen!

De groep is geslonken tot de elite-meisjes. Er zijn er dus nog maar 6 over, waaronder America.Nog steeds worstelt America met haar gevoelens voor zowel Maxon als voor Aspen. Helemaal nu Aspen in het kasteel is als wachter, slaat haar hoofd door. Welke keuze moet ze maken? Voor wie gaat ze? En wie kan ze echt vertrouwen?
Want terwijl America worstelt met deze gevoelens voor de twee mannen van haar leven, worden de meiden gemener naar elkaar en gaan steeds sluwere spelletjes spelen…

En laten dat nou de perfecte ingrediënten zijn voor een prachtig verhaal en een perfect vervolg op De Selectie! Mijn god, wat een respect heb ik voor America. Ze heeft zoveel om over na te denken, ze moet zoveel gelijk doen. Het lijkt me zo lastig om alles op een rijtje te houden, en zeker als Marlee bezwijkt onder de druk… (nu wil je weten wat er gebeurt met Marlee, dat moet wel! Snel naar de bieb, naar de winkel, naar de kringloop! Je moet hem lezen! Je kent me, ik zal nooit zomaar iets verklappen…)

Hulde aan Kiera, voor het schrijven van weer een mooi verhaal die me weer vast hielt tot het boek uit was. Ik vertel je hierbij, mocht ik Kiera ooit eens tegenkomen, dan knuffel ik haar en bedank ik haar voor het schrijven van deze prachtige verhalenreeks waar ik iedereen keer weer mijn ogen in uit kijk!
En nu… Je raad het al… Snel deel 3 pakken en verder lezen! Spannend!


Titel: De Elite
Auteur: Kiera Cass
Uitgever: van Goor
Verschenen: september 2014
Pagina’s: 256
ISBN: 978 90 003 3836 8


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *