12 september 2017 – Boekpresentatie ‘Livestream’!

Ik weet nog dat ik op vakantie ging naar Duitsland. We waren echt net de grens over toen ik een mailtje kreeg van Buddy Tegenbosch. Het was een persoonlijke uitnodiging om op 10 september naar zijn boekpresentatie te komen van zijn nieuwe boek: Livestream!
Nu kon ik daar natuurlijk geen ‘nee’ tegen zeggen. Dus vandaag neem ik jullie mee naar de boekpresentatie in een nieuwe vlog!

De boekpresentatie was in Eindhoven, bij Boekenhandel van Piere. Dezelfde boekenhandel waar ik ook was voor het YA Summer Event laatst!
Er waren nog een paar andere Boekentijgers bij en we hebben zelfs een leuke actie voor jullie bedacht! Dus ga vooral naar de instagram van de boekentijgers (@boekentijgers) en check daar wat jij moet doen om kans te maken op een exemplaar van ‘Livestream’!

Maar voor nu: Geniet van de vlog!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *