Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet

12 februari 2015 – Fifty shades of grey (de film)

Jaja, gisteren was het zover. Ook ik ben naar de film van 50 tinten geweest. Ondanks dat ik ziek was, kon ik dit avondje met m’n beste vriendinnetje (dat al een maand geplant stond) niet laten schieten.

Dus daar stonden we dan, mijn beste vriendin en ik. Wij zaten in de voorstelling van 21:45. Al vanaf 20:00 draaide er om het kwartier een voorstelling. Ik heb me laten vertellen dat er totale opkomst was van ongeveer 1200 vrouwen, in een bioscoop met maar 6 zalen… Best wel heftig voor maar 1 film!

We hadden de kaartjes opgehaald en zijn weer even naar buiten gegaan. Binnen was het ontzettend druk maar vooral ontzettend warm! Mensen stonden als volle blikjes sardientjes op elkaar geplet, niet helemaal mijn ding. Bij de ingang kon je op de foto met twee mannen die niet meer droegen dan een vlinderstrikje en een broek… Niet heel vervelend. Wat wel vervelend was, was de rij waar je in moest gaan staan om op de foto te kunnen dus die kans hebben we maar laten schieten.

Toch was het al snel tijd om naar binnen te gaan omdat de zaal open ging. En alles wat je hoort van onbekende mensen als je staat te wachten op een film, is best verontrustend. Ik bedoel, ik hoef niet te weten dat de vrouw naast me (die ik overigens helemaal niet ken!) van alles in haar nachtkastje heeft liggen…

Maar toch, de film was wel een spectaculair. Ik heb alle drie de boeken al meerdere malen gelezen, dus ik verwachtte best veel van de film. Toch had ik er rekening mee gehouden dat ze niet alles in de film konden zetten, dus had ik mijn verwachtingen beperkt gehouden.
Het licht ging uit en elke vrouw in de zaal hield haar adem in. Er klonk dan ook een luid gejuich toen mister Grey verscheen op het scherm. Veel geluid kwam er niet uit de zaal, behalve op de momenten waar humor om de hoek kwam kijken, of er een spannende scène kwam waar iedere vrouw in de zaal zich wel een beetje voor schaamde (ook al keek iedere vrouw in de zaal naar die scène, dus schaamte was niet nodig)

Uiteindelijk gaat het licht aan en schiet de verontwaardiging door de zaal. ‘Is dit het einde?’ Hoor je hier en daar. Ja dames, als je het boek had gelezen, wist je dat ze uit elkaar gingen… De nodige research was niet overal gedaan…

Mijn conclusie: die ga ik lekker niet vertellen. Ik heb genoten, dat kan ik wel zeggen. Het was een leuke avond, ik heb genoten:)

Kus,
Kayleygh

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie