1000 vragen aan jezelf #2

Hello!

Zoals jullie weten is er een Youtube-kanaal waar de vlogs van Kayleygh op geplaatst worden. Nu vind ik het filmen voor jullie ontzettend leuk. Daarom heb ik besloten om meer te gaan filmen voor artikelen op de blog! Als jullie leuke ideetjes hebben, hoor ik ze ontzettend graag! Het lijkt me heel leuk om te horen wat jullie graag willen zien!

Ook vandaag heb ik weer een filmpje voor jullie waarin ik weer 20 vragen van de 1000 vragen aan jezelf heb beantwoord voor jullie! Dus ik zou zeggen: Pak een kop thee en hoor welke antwoorden ik heb op de vragen 21 tot en met 40!

Abonneer je nu ook op het YouTubekanaal van Kayleygh.nl om niks meer te missen!

Kus,
Kayleygh


Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *