Instagram

kayleygh.nl

 32    101


10 november 2018 – Nieuwe inzichten, nieuwe inspiratie!

Hee lief blogje,
Ik weet dat ik normaal aan de lezers van deze blog schrijf, maar vandaag wil ik graag een bericht wijden aan jou, mijn blogje. Het is namelijk 24 uur geleden toen ik tot een realisatie kwam. Zullen we bij het begin beginnen?
Waar dat begin is? De dag dat ik opgericht jouw heb , de dag dat ik ben begonnen met bloggen…

Dat was namelijk de dag na het eerste concert van Enrique Iglesias. Samen met vriendinnen waren we naar het Ziggo Dome in Amsterdam gereisd. Het was tijdens dat concert dat ik begon na te denken over Liz, het personage uit het online verhaal. Ik was zo onder de indruk van dat ene concert van Enrique, het idee om daarover te schrijven kon ik gewoon niet van me af zetten. Dus heb ik dat gedaan, ik ben begonnen met schrijven. 19 november 2014.

Nu zat ik dus 24 uur geleden in het Ziggo Dome. Wederom voor Enrique Iglesias. Nu weet ik dat ik de laatste tijd vrij weinig van me heb laten horen. Daar heb ik geen excuus voor, maar ik miste het bloggen wel. Eigenlijk zocht ik het juiste moment om weer te beginnen.
En daar, op mijn stoeltje op de 2de rang, terwijl ik elk nummer (ook de Spaanse nummers!) mee brulde, wist ik het: Ik moest en zou weer gaan bloggen. Ik mis de blog, de lezers, de interactie. Maar bovenal mis ik de opluchting wanneer ik weer van me af kon schrijven. Het moment dat ik zie dat er mensen op de blog komen, als ik zie dat de blog zich vult met stukken over boeken en lezers die deze stukken lezen.

Dus, lief blogje, vol goede moed ga ik er weer aan beginnen. Na gisterenavond zit mijn hoofd weer vol met situaties voor onze Liz en Lorenzo. Ook het lezen van boeken gaat steeds beter (ik ben er bijna uit, die verrekte leesdip!). De zin is er dus, de content gaat komen. Laten we er samen het beste van maken blogje, samen gaan we het redden!

We gaan elkaar nog vaak zien de komende tijd blogje, tot snel <3.

Kus,
Kayleygh

Geen reactie's

Geef een reactie