Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon

10 november 2018 – Nieuwe inzichten, nieuwe inspiratie!

Hee lief blogje,
Ik weet dat ik normaal aan de lezers van deze blog schrijf, maar vandaag wil ik graag een bericht wijden aan jou, mijn blogje. Het is namelijk 24 uur geleden toen ik tot een realisatie kwam. Zullen we bij het begin beginnen?
Waar dat begin is? De dag dat ik opgericht jouw heb , de dag dat ik ben begonnen met bloggen…

Dat was namelijk de dag na het eerste concert van Enrique Iglesias. Samen met vriendinnen waren we naar het Ziggo Dome in Amsterdam gereisd. Het was tijdens dat concert dat ik begon na te denken over Liz, het personage uit het online verhaal. Ik was zo onder de indruk van dat ene concert van Enrique, het idee om daarover te schrijven kon ik gewoon niet van me af zetten. Dus heb ik dat gedaan, ik ben begonnen met schrijven. 19 november 2014.

Nu zat ik dus 24 uur geleden in het Ziggo Dome. Wederom voor Enrique Iglesias. Nu weet ik dat ik de laatste tijd vrij weinig van me heb laten horen. Daar heb ik geen excuus voor, maar ik miste het bloggen wel. Eigenlijk zocht ik het juiste moment om weer te beginnen.
En daar, op mijn stoeltje op de 2de rang, terwijl ik elk nummer (ook de Spaanse nummers!) mee brulde, wist ik het: Ik moest en zou weer gaan bloggen. Ik mis de blog, de lezers, de interactie. Maar bovenal mis ik de opluchting wanneer ik weer van me af kon schrijven. Het moment dat ik zie dat er mensen op de blog komen, als ik zie dat de blog zich vult met stukken over boeken en lezers die deze stukken lezen.

Dus, lief blogje, vol goede moed ga ik er weer aan beginnen. Na gisterenavond zit mijn hoofd weer vol met situaties voor onze Liz en Lorenzo. Ook het lezen van boeken gaat steeds beter (ik ben er bijna uit, die verrekte leesdip!). De zin is er dus, de content gaat komen. Laten we er samen het beste van maken blogje, samen gaan we het redden!

We gaan elkaar nog vaak zien de komende tijd blogje, tot snel <3.

Kus,
Kayleygh

Geen reactie's

Geef een reactie