10 juni 2016 – 6 jaar alweer! (+winactie)

Zal ik jullie eens iets vertellen? Zoals jullie al weten, heb ik een hele lieve vriend: Jelle. Maar vandaag is een speciale dag voor ons. We zijn namelijk vandaag 6 jaar samen! En dat vieren we natuurlijk! Niet alleen samen, maar we hebben een winactie bedacht!

Tsja, 6 jaar. Dat is best al een tijdje. We krijgen dan ook vaak dezelfde vraag: Hoe houden jullie het vol? Nou, we hebben 3 tips voor jullie:

 1. Blijf ook je eigen ding doen!
  Zowel Jelle als ik doen allebei nog dingen met eigen vrienden. Zo spreek ik nog wel eens af voor een filmavondje met vriendinnen en gaat Jelle wel eens stappen met zijn vrienden! Zo blijf je toch apart van elkaar ook bezig en zo heb je altijd iets om over te kletsen later!
 2. Verras elkaar!
  En dit betekend niet dat je elke dag met een enorm pakket thuis moet komen, maar als ik merk dat Jelle het druk heeft met school, neem ik vaak iets kleins mee om hem op te vrolijken. Net zoals vandaag (nu kan ik het rustig zeggen, want hij weet het al!). Vandaag heb ik hem een half jaar abonnement op de computer totaal gegeven!
  Het is wel belangrijk dat je er niks voor terug verwacht. Het is niet zo ‘omdat jij geeft, krijg ik ook’. Maar zo blijft het extra spannend en verrassend als je iets aan elkaar geeft!
 3. PRAAT!
  Dat is echt de belangrijkste tip! Blijf praten met elkaar. Zelfs de kleine dingetjes! Want als je de kleine dingetjes niet bespreekt, wordt het steeds groter en komen er steeds meer. En voor je het weet zit je in een ruzie. Dat wil je natuurlijk niet!

20160609_180314Nu hoor ik jullie denken: Leuk die tips, maar je had het over een winactie. Dat klopt! Die is er ook!
Je kunt een mooi linnen tasje winnen met een leuke boekquote! Maar dat is niet alles, want het is een hele goodiebag. Dit zit er nog meer in:
– 2 keer het Best of YA Magazine (een voor jou en een voor jouw beste vriendin)!
– 2 keer een postkaart van De Ijzerkoning van Julie Kagawa (een voor jou en een voor jouw beste vriendin)!
– 2 keer de boekenlegger van Offergave van Julie Kagawa (een voor jou en een voor jouw beste vriendin)!
– 1 keer de boekenlegger van Daan en Nadia van Esther van Walraven!
– En last but not least: Dé boekenlegger van Hof van Doorns en Rozen!

Nou, dat is me wel een goodiebag toch? Maar hoe kan je deze winnen?
Like en deel dit bericht op Facebook! Dit bericht is op de Facebookpagina van Kayleygh.nl geplaatst. Het enige wat je hoeft te doen is dat bericht te liken en te delen! En zorg dat je de Facebookpagina van Kayleygh.nl sowieso leuk vind, want zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe berichten en natuurlijk de winnaar!

Volgende week maak ik de winnaar bekend! Succes!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *