10 juni 2015 – 5 jaar samen

Ja, de titel zegt het al. 5 jaar samen met mijn lieve vriend! Wat een tijd! Zeker als je bedenkt dat ik nog maar 20 ben. Ik ben dus 1/4 van mijn hele leven samen met 1 jongen, najaa, tegenwoordig wel een man hoor! Hahaha…

Mijn god, 5 jaar. En wat hebben we veel meegemaakt. We begonnen als 2 tieners die elkaar zagen op school en soms buiten schooltijden. En nu zijn we 2 volwassenen die samen wonen en beide studeren. Wat gaat de tijd hard zeg!

Maar ik zou die tijd absoluut niet kwijt willen. Om me heen zie ik dat relaties ontstaan en weer over gaan, soms na 3 maanden, soms na 3 jaar. En dan denk ik altijd: man wat ben ik gelukkig dat ik nog zo verlieft ben! Ze zeggen dat de verlieftheid er uiteindelijk uit gaat, maar als ik sochtends wakker wordt en ik zie hem nog liggen slapen, glijd er toch een glimlach over mijn gezicht. En als ik thuis kom en hij staat te koken of hij doet zijn huiswerk, vliegen die vlinders toch nog elke dag heen en weer in mijn buik.
En natuurlijk hebben we ook zo onze meningsverschillen. Je kan immers niet altijd op gelijke grond staan en soms zijn we gewoon verschillend en zijn we het niet eens met elkaar. Maar we praten het uit en geven het eerlijk aan als er iets niet goed gaat.

Nu is hij naar zijn college’s, en ik ga aan mijn huiswerk. Maar vanavond ga ik heerlijk koken voor hem. En ook al ben ik totaal geen keukenprinses, ga ik toch heel hard mijn best doen!

Nou, nu ga ik snel beginnen met mijn huiswerk zodat ik straks in de zon kan gaan lezen! Fijne dag allemaal!

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *