♥ Boekenthee proberen van Coffee ‘nd Cookie! ♥

Oh. Mijn. God…
Het is jullie vast niet ontgaan, maar er is iets nieuws in de boekenwereld! Ook ik heb het er eindeloos over gehad volgens mij, in ieder geval tegen iedereen rondom mij heen. Dit is namelijk iets waar ik laaiend enthousiast over ben en waar ik enorm naar heb uitgekeken! Vandaag is dan ook de dag dat ik samen met jullie voor het eerst ga kijken, ga proeven en ga zien hoe dit nieuwe product is. Ik heb het natuurlijk over… Boekenthee!

Hoe geweldig is dat?!? Thee van je favoriete boek, personage of omgeving. Sinds Chantal (de eigenaar) met het idee kwam om deze theetjes te gaan maken en ze te gaan verkopen, ben ik verkocht. Elke week vroeg ik hoever ze was, of dat ze al meer informatie had. Één ding stond vast: ik moest en zou deze theetjes hebben.

En toen was het zover! De eerste vier theetjes waren gelanceerd! Dus ik bestelde ze en al snel waren ze binnen! Het leuke is, elk theetje komt met een persoonlijke brief van een personage uit datzelfde huis! Enorm leuk om te lezen, maar ik heb ze expres uit het filmpje gehouden! Zo blijft het leuker voor jullie als jullie de theetjes zelf bestellen :).

In ieder geval, vandaag ga ik proeven, ga ik ruiken en deel ik mijn meningen! Dus kijk het filmpje en bestel daarna zelf je nieuwe thee op de shop van Coffe ‘nd Cookie!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *