Win! – Stempelset

December is voorbij en daarbij is het oude jaar afgesloten. Dat betekend dat we fris in het nieuwe jaar beginnen met allemaal goede voornemens! Heel leuk allemaal, maar ik mis de feestdagen toch altijd wel in januari. Dan heb je net zo’n gezellige maand achter de rug met Sinterklaas, Kerst, oud & nieuw en dan is alles ineens voorbij. Geen gezellige dagen samen meer op de bank, maar weer hard aan het werk. En geen cadeautjes…

stempelsetVoor dat laatste punt heb ik iets gevonden! Ik kwam namelijk laatst een heel leuk stempelsetje tegen in de Action en dat vond ik zoleuk! Ik heb hem meegenomen en besloten dat ik hem ga verloten onder jullie! Super leuk toch?
In dit stempelsetje zitten een paar enorm leuke en lieve stempels. Door er alleen al naar te kijken, word je er blij van! Je kunt kiezen tussen het pad met de rode inkt of de zwarte inkt. En de stempels komen ook nog eens in een leuk doosje waarin je ze ook kunt bewaren. Geen simpel en saai doosje, maar een leuk bloemetjesmotief!

Ik ben nu al helemaal verkocht op dit stempelsetje. Wil jij kans maken op dit setje? Daar hoef je gelukkig niet veel voor te doen!

 • Like de Facebookpagina van Kayleygh (door op de pop-up te klikken of hier naar de Facebookpagina te gaan)
 • Laat hieronder een reactie achter waarom jij dit pakketje verdient!

Dat is alles! Heel veel succes en misschien ontvang jij volgende week een berichtje dat het stempelsetje van jou is! Volgende week dinsdag kies ik een winnaar! Super toch?

Kus,
Kayleygh

6 reacties op “Win! – Stempelset

 • 19 januari 2016 om 11:07
  Permalink

  Hoi Kayleygh,

  Ik doe graag mee :) Wat een leuke stempels! Ik zou hem graag willen winnen omdat ik vandaag ook wel iets vrolijks kan gebruiken. Ik heb zojuist mijn katje naar de dierenarts gebracht voor een operatie. Het is maar iets kleins en waarschijnlijk gaat alles goed, maar ik ben toch een beetje van de kaart vandaag. Dit soort leuke winacties zijn een goede afleiding! :)

  Beantwoorden
 • 19 januari 2016 om 12:18
  Permalink

  Superleuk om mee te knutselen! Dit setje zou ik graag aan mijn kleine verzameling stempels willen toevoegen.
  liefs

  Beantwoorden
 • 19 januari 2016 om 20:47
  Permalink

  Leuk zo’n kadotje in januari. En wat een heerlijk schattig setje !!!

  Beantwoorden
 • 20 januari 2016 om 13:14
  Permalink

  Ik likede je pagina al! 😀

  Dit stempelsetje ziet er zo cute uit! Een beetje victoriaansachtig.
  Ik schrijf heel veel (nog via de ouderwetse pen en papier) met een vriendin uit Engeland. Het lijkt me leuk om mijn brieven hiermee te versieren voor haar.
  En natuurlijk ziet het er onwijs schattig uit en kan ik er mijn dagboek mee volkladderen.
  En af en toe een stempel op mijn zusjes hoofd zetten als ze weer vervelend doet.

  Ik zou het echt onwijs leuk vinden om te winnen!

  Beantwoorden
 • 24 januari 2016 om 19:28
  Permalink

  Ik ben een vrolijke tante en heb eigenlijk altijd wel lol! Fleur graag alles op en stempeltje zetten is altijd leuk! Leuk om van alles mee te versieren zoals kaartjes en cadeaus!

  Beantwoorden
 • 25 januari 2016 om 01:04
  Permalink

  Waarom ik graag kans maak op deze über leuke stempels?

  Ik kan zelf niet naar de action, mijn moeder kan en wil niet meer. En ik vind ze zo leuk om ze te gebruiken in mijn brieven naar mijn Snailmailmaatje in België.

  Groetjes uit het witte Inzell!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *