Food – Appelroosjes

Er is weer een bookclub geweest waar we allemaal genoten hebben van een baksel! Omdat we deze keer de ‘Hof van Doorns en Rozen’ serie besproken, leek het me leuk om appelroosjes te maken. En vandaag ga ik jullie het recept leren! Dus haal de spullen maar uit de kast en kijk mee met dit filmpje!

Voor dit heerlijke recept is niet veel nodig. Zorg vooral dat je de tijd ervoor neemt, want als je dit baksel gehaast gaat maken, wordt het een kliederboel! Maar als je eenmaal klaar bent, zal je versteld staan en zal iedereen het recept ook willen hebben! Het is eenmaal een super lekker baksel en makkelijk te maken!
Maar wat hebben we ervoor nodig?

Ingredienten:
– Een pakje bladerdeeg (mag zowel bevroren als een rol deeg zijn)
– Een appel of meerdere (voor meerdere roosjes zijn vaak meerdere appels nodig)
– Abrikozenjam
– Kaneelsuiker (kaneel poeder en suiker kan ook los worden gebruikt)
– Poedersuiker
– Bloem

Benodigdheden:
– Schaaltjes
– Lepeltjes
– Een mesje
– Ovenschaal of Muffinvorm
– Bakpapier

Alle stappen worden in het filmpje genoemd, maar mocht je vragen hebben mag je me altijd een berichtje sturen!
Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties en creaties! Laat ze me vooral zien!

Veel bakplezier en alvast eet smakelijk!

Kus,
Kayleygh


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *