Pers

Eind 2014 ben ik op WordPress een blog opgestart en deze heeft een succesvolle groei meegemaakt. Medio 2015 is de website www.kayleygh.nl online gekomen met het doel haar bezoekers te blijven voorzien van verschillende nieuwtjes rond boeken en andere onderwerpen.
Ik probeer zo veel mogelijk persoonlijke contactmomenten te creëren met de bezoekers van www.kayleygh.nl en probeer ervoor te zorgen dat deze bezoekers blijven terugkeren. Zo zijn er dan ook verschillende opties om ervoor te zorgen dat uw producten gezien worden door de bezoekers.

Recensie:
Recensie-exemplaren mogen altijd worden opgestuurd. Ik zal hier als volgt mee omgaan:
– Als mij een recensie-exemplaar wordt toegestuurd, zal ik hier altijd zorgvuldig mee omgaan.
– Ik schrijf altijd een eerlijke recensie, ook als het boek mij iets minder bevalt. Ik zal namelijk altijd mijn best doen om de positieve en de negatieve kanten van een boek te noemen.
– Ik vermeld altijd een aantal gegevens over het boek. Zo vermeld ik: de titel; de auteur; de uitgeverij; het aantal pagina’s en het 13 cijferig ISBN nummer.
– U ontvangt altijd en mail met de link naar de recensie en elke recensie wordt aangekondigd op de sociale media kanalen.
– Ook zal de recensie op meerdere locaties te vinden zijn zoals bol.com of andere verkooppunten (deze mogen ook voorgesteld worden aan mij)

Winactie:
Ook is er altijd een winactie mogelijk voor uw nieuwe producten. Zo sta ik altijd open voor winacties en worden deze winacties gedeeld op de blog, de sociale mediakanalen en zo mogelijk, op meerdere kanalen om zo veel mogelijk bezoekers te trekken.

Voor eventueel contact kunt u altijd mailen naar info@kayleygh.nl. Ik zal indoen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *