Me

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de persoon achter de blog!Ik zal kort even uitleggen welke pagina’s vallen onder ‘Me’.

Contact
Op deze pagina is een contactformulier te vinden. Zo kan je via de email in contact met mij komen. Alle berichtjes die binnenkomen via dit contactformulier, komen binnen op het e-mailadres info@kayleygh.nl
Deze email staat geïnstalleerd op mijn telefoon, dus ik zal elk mailtje altijd zien binnenkomen en ik zal zo snel mogelijk antwoorden op jullie berichten!

Over mij
Hoe leuk een blog ook is om te lezen, het is altijd fijn om te weten wie het persoon is achter de blog! En dat is te vinden op deze pagina. Ik heb hier een stukje geschreven over mijzelf, en er een alfabet aan toegevoegd. Zo heb ik bij elke letter een karaktereigenschap of een aspect van mij neergezet zodat je me beter kan leren kennen.

Pers
Want die is er natuurlijk ook! Het is fijn voor de pers om te weten wat ze kunnen verwachten van mij als blogster, en daarom heb ik er een aparte pagina voor gemaakt.
Staan hier trouwens niet de antwoorden op die je nodig hebt? Email me gerust en dan doe ik mijn best om zo snel mogelijk te reageren op je berichtje!

Een reactie op “Me

 • 12 april 2018 om 11:27
  Permalink

  Beste,

  Voor de Stichting CPNB werk ik aan de Boekenweek voor Jongeren 2018, die in september plaats zal vinden. Tijdens deze week wordt de Prijs voor het Beste Boek voor Jongeren uitgereikt. Een volwassenen-jury heeft de afgelopen maanden een selectie gemaakt en nu is de jongerenjury aan zet. Voor de jongerenjury zoeken we juryleden. Zijn er in jouw boekenclub enthousiaste lezers die graag plaats zouden nemen in de jury? Ik stuur een link mee met meer informatie. Misschien vinden je het leuk om hem te delen met jouw volgers.

  Met vriendelijke groet,
  Johan Kuiper (Projectbegeleider CPNB)

  http://boekenweekvoorjongeren.nl/blog/detail/45/gezocht-jonge-juryleden-beste-boek-voor-jongeren

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *