Lifestyle

www.kayleygh.nl is eigenlijk een boekenblog, maar soms kom ik dingen tegen die ik met jullie wil delen en die eigenlijk niks of nauwelijks iets met boeken te maken hebben. Daarom dat het kopje lifestyle bestaat!
Hieronder per pagina uitgelegd wat je er kunt verwachten!

Dagboek
Soms maak ik dingen mee die ik jullie graag wil vertellen, of heb ik dingen in mijn hoofd zitten die ik gewoon even kwijt moet. Daarvoor heb ik deze pagina gemaakt. Hier kunnen jullie dus stukjes uit mijn ‘dagboek’ vinden. Hersenkronkels, discussies met mezelf, leuke ervaringen, minder leuke ervaringen, van alles en nog wat!
Want soms moet ik het gewoon even kwijt, leuk of niet.

Do It Yourself
Ken je dat? Van die doe-het-zelf dingetjes. Van die mini-projectjes waarin je een lipbalsem maakt of een nieuw decoratiedingetje voor op je bureau?
Nou, ik ben dus gek op dat soort projectjes! Het liefst maak ik alles zelf! En dat deel ik graag met jullie!
Zo kan je van alles vinden op de ‘Do It Youtself’ pagina. Er zullen blogberichten komen te staan waarin ik met tekst en foto’s uitleg hoe je zo’n projectje doet, of misschien een filmpje vanaf Youtube. Hoe dan ook, allemaal leuke projectjes die het leven zo af en toe net iets leuker maken.
Ohjah, natuurlijk ga ik ook op zoek naar leuke boekgerelateerde DIY-projectjes!

Foto’s
Soms, als ik een foto maak, dan denk ik: Die moet ik laten zien! Dat kan namelijk een foto zijn waar ik trots op ben, of een foto die is gemaakt op een bijzonder moment. In ieder geval is het de moeite waard om hem te zien of om het verhaal achter de foto te weten.
En daarom is deze pagina. Op deze pagina zal ik foto’s neerzetten met hun verhaal erbij. Zo staan er foto’s bij die ik heel mooi vind, of foto’s die zijn gemaakt op een bepaald moment waar ik jullie graag over vertel. Ik ga hier geen heel blogbericht van maken, maar het is af en toe wel de moeite waard om de fotopagina te checken!

Vriendenboekje
Ik als blogster ben reuze benieuwd wie er allemaal op mijn blog kijken! Daarom heb ik deze pagina aangemaakt waar ik elke keer een andere lezer vraag om een bepaald aantal vragen te stellen. Zo krijgen we allemaal een beeld van de lezers van de blog! Wil je ook meedoen? Vul dat de vragen in dit op de pagina staan en stuur ze gerust op naar info@kayleygh.nl! Super leuk want ik ben reuze benieuwd wie jij bent!

Win!
Iedereen houd ervan om iets gratis te krijgen toch? En waar kan dat nou beter dan op een blog? En dan ook nog wel met boeken-gerelateerde spullen!
Aangezien ik zelf ook graag meedoe aan winacties (we blijven immers Nederlanders, en die houden van gratis dingen!) vind ik het wel leuk om op mijn blog zo af en toe een winactie te plaatsen. Ik zal dan ook zo veel mogelijk proberen om ook alle winacties op deze pagina te plaatsen!
Dus: Regelmatig checken!

Zing
Tsja, zoals bijna half Nederland hou ik ook van zingen. Niet dat ik ooit heb opgetreden voor publiek, maar zo af en toe neem ik het op. En ik heb misschien wel eens een solo gedaan in een musical, maar voor de rest heeft eigenlijk nog nooit iemand mij echt horen zingen.
Dus zo heel af en toe (zo’n 1 keer per jaar) doe ik een poging om het op te nemen en online te zetten. En zoiets hoort wel op een blog natuurlijk!
Maar beloof me 1 ding, als je het niet mooi vind, zet hem dan uit! Hahaha. Ik wil niemand dwingen om naar mijn kattengejank te luisteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *