Lifestyle

www.kayleygh.nl is eigenlijk een boekenblog, maar soms kom ik dingen tegen die ik met jullie wil delen en die eigenlijk niks of nauwelijks iets met boeken te maken hebben. Daarom dat het kopje lifestyle bestaat!
Hieronder per pagina uitgelegd wat je er kunt verwachten!

Bullet Journal
Het is tegenwoordig helemaal hip en iedereen lijkt ermee bezig te zijn: Een Bullet Journal. Van lijstjes tot agenda’s op de mooiste manieren vormgegeven, alles is mogelijk! Op deze pagina vind je allerlei pagina’s die ik zelf in mijn Bullet Journal heb gemaakt. Heb je inspiratie nodig? Dan is dit de ideale pagina!

Challenge/Tag
Challenges en tags zijn de ideale manier om iemand beter te leren kennen! Met behulp van de challenges en de tags op deze pagina geef ik je een kijkje in mijn wereld. Soms zal ik een challenge of een tag alleen doen en soms zullen andere mensen me helpen!
Deze challenges en tags staan garant voor plezier en zullen je achterlaten met een glimlach op je gezicht!

Dagboek
Soms maak ik dingen mee die ik jullie graag wil vertellen, of heb ik dingen in mijn hoofd zitten die ik gewoon even kwijt moet. Daarvoor heb ik deze pagina gemaakt. Hier kunnen jullie dus stukjes uit mijn ‘dagboek’ vinden. Hersenkronkels, discussies met mezelf, leuke ervaringen, minder leuke ervaringen, van alles en nog wat!
Want soms moet ik het gewoon even kwijt, leuk of niet.

Do It Yourself
Ken je dat? Van die doe-het-zelf dingetjes. Van die mini-projectjes waarin je een lipbalsem maakt of een nieuw decoratiedingetje voor op je bureau?
Nou, ik ben dus gek op dat soort projectjes! Het liefst maak ik alles zelf! En dat deel ik graag met jullie!
Zo kan je van alles vinden op de ‘Do It Youtself’ pagina. Er zullen blogberichten komen te staan waarin ik met tekst en foto’s uitleg hoe je zo’n projectje doet, of misschien een filmpje vanaf Youtube. Hoe dan ook, allemaal leuke projectjes die het leven zo af en toe net iets leuker maken.
Ohjah, natuurlijk ga ik ook op zoek naar leuke boekgerelateerde DIY-projectjes!

Food
Soms kom ik recepten tegen die ik heeeeeel graag met jullie wil delen! Dus dat ga ik doen!
Heerlijke recepten, soms uitgeschreven en soms met een heel leuk filmpje! In ieder geval staan deze recepten centraal voor een heerlijk baksel voor elk moment van de dag. Soms een baksel voor tussendoor en soms een complete maaltijd!

Handlettering
In een blogbericht vertelde ik jullie dat ik een nieuwe hobby heb, Handletteren! Dus ik vond het een gaaf idee om op te nemen hoe ik sommige teksten maak, daarom deze pagina! Klik op de foto’s om bij het juiste filmpje te komen!

Vriendenboekje
Ik als blogster ben reuze benieuwd wie er allemaal op mijn blog kijken! Daarom heb ik deze pagina aangemaakt waar ik elke keer een andere lezer vraag om een bepaald aantal vragen te stellen. Zo krijgen we allemaal een beeld van de lezers van de blog! Wil je ook meedoen? Vul dat de vragen in dit op de pagina staan en stuur ze gerust op naar info@kayleygh.nl! Super leuk want ik ben reuze benieuwd wie jij bent!

Wreck This Journal
Ken je het boek ‘Wreck This Journal’? Dat boek waarvan ieder booklovershartje breekt? Met die verschrikkelijke opdrachten waarbij je het boek moet martelen? Ja, dat boek dus.
Kayleygh vond het een leuk idee om er een serie van te maken. Hieronder dus de afleveringen die zijn gemaakt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *