Erin Watt – Royals #4 Verlangen

Watt, Erin - Verlangen (Royals #4)Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

Yas! Eindelijk weer een Royals boek! Nadat ik de vorige boeken van de Royals-serie had verslonden (echt, in een week was ik er doorheen, het was echt niet normaal), was ik zo blij toen ik mijn storytel-app opende en dit boek zag staan.
Want ja, je leest het goed. Dit boek heb ik niet gelezen, maar geluisterd. En dat beviel me prima! Ik moest namelijk 2 dagen lang reizen naar mijn werk, en dat zijn reisjes van zo’n 2,5 a 3 uur per reis. Dus bij elkaar is dat best een hoop tijd waarin ik graag wilde lezen. Storytel verdiende in mijn ogen nog een kans, en die kans is prima bevallen!

In de eerste 3 delen van de Royals-serie, volg je Ella die terecht komt bij de familie Royals. Hier begint een bizar avontuur voor haar waarin de hele familie aanbod komt, samen met de onderwerpen Drama; Spanning en Seks. Een van die familieleden is Easton, de hoofdpersonage van dit verhaal. Eigenlijk is dit dus een nieuwe serie, eentje waarin Ella zeker nog wel terug komt, maar waar Easton zijn leven centraal staat. En geloof je, daar komen de 3 eerder genoemde onderwerpen zeker in terug!

Om te beginnen met onderwerp 1: Drama. Dat was er, zeker weten! Ik had ook niks anders verwacht, want uit de vorige serie hadden we al geleerd dat de mannen uit de Royals familie, niet verlegen zitten om de drama. Er gebeurd een hoop. Drama op school tussen Easton en de leerlingen van zijn school (zowel onderling in het mannen-football team, als bij de verleidelijke dames met hun spelletjes), maar ook tussen de leerlingen en de docenten. Hmm, ja, daar begint het boek dus mee. Goed begin!

Onderwerp 2, de Spanning. Ook in dit verhaal zijn er weer aardig wat nare situaties waar de personages zich in bevinden. Je zou jezelf bijna afvragen of dit onderdeel is van het rijke leventje. Want die indruk krijg je zeker! Ook Easton beleefd het een en ander aan spannende momenten en nare gebeurtenissen waar wij lezers niet graag met hem willen wisselen van leventje. En die spanning is in het hele verhaal te vinden, van begin tot eind. Tot de cliffhanger aan toe!
Want het einde van het verhaal is totaal onverwachts. Nee, ik ga er niet meer over vertellen, zelfs niet een ‘geblurd’ stukje. Je moet het gewoon lezen! Want het is veel te veel om zo even uit te leggen (bevat heel veel van dat eerste onderwerp: Drama!).

En dan het laatste onderwerp: Seks. Wie de serie heeft gelezen, weet dat Erin er geen doekjes om wind. Ze beschrijft het gevoel van een tiener zoals het (waarschijnlijk) gewoon is. Ik typ hier expres waarschijnlijk, omdat ik je eerlijk moet toegeven dat ik niet weet hoe de gedachten van een puberjongen precies gaan. In dit boek merk je wel dat Easton behoeftes heeft hoor. Maar ik moet je eerlijk toegeven dat ik het veel meer had verwacht. Ik bedoel, je merkt dat deze jongen graag… ja, hoe zeg je dat netjes, actief bezig is? Laten we het daarop houden. Maar tijdens het verhaal gebeurt het echt maar heel weinig. Vergeleken met de serie hiervoor zeker!

Ik geef dit boek 4 sterren. Vanaf dit jaar ga ik ook met sterren werken. Lijkt me makkelijker dan er een getal aan hangen :).
Maar 4 sterren! Ik heb het boek namelijk heel snel uitgeluisterd (hmm, gek woord) en vond het fijn om weer even terug te zijn in de Royals wereld. Het was ook enorm prettig om weer wat van Ella te horen en ik vond het leuk om Easton te leren kennen. In de vorige delen was hij een interessant bij personage, waar ik best meer van wilde weten. En dat weet ik nu! Deels dan :).
En om eerlijk te zijn: Het heeft mij maar 2 dagen gekost om dit boek uit te hebben, dat verdiend ook wel prijzen tegenwoordig… Hahaha


Titel boek: Verlangen
Auteur: Erin Watt
Uitgeverij: Uitgeverij de Fontein
Verschenen: november 2018
Pagina’s: 312
ISBN: 978 90 261 4689 3
4 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *