DIY – Decoratieletters

Hmm, met dat gure weer krijg ik spontaan zin om zelf van alles te maken. Zolang ik maar aan de slag kan zijn met lekkere creatieve dingen met een grote kop thee naast me. Of nog beter… een grote kop chocomelk!
Gelukkig heb ik voor vandaag een DIY uitgekozen waarbij we de deur niet uit hoeven, maar toch de fleurige kleuren in huis halen. Vandaag gaan we aan de slag met hout en met wol en maken we mooie decoratieve letters! Kijk je mee?

60f99b16c77d1af826e1f8614659a2daWat hebben we nodig?
– Hout (voorgevormde letters maken het wel makkelijk. Mocht je deze niet hebben: dan hebben we ook een potlood nodig om de letters mee te tekenen en een zaag om de letters uit te zagen)
– Verschillende kleuren wol
– Lijm (of dubbelzijdig plakband)
– Versiersels

 

Hoe gaan we te werk?
Stap 1: Begin met het tekenen en uitzagen van de letter of de letters die je wil. als je voorgevormde letters hebt in hout, is dat mooi! Dan kan je deze stap overslaan!
Stap 2: Heb je al gekozen welke wol je als eerste gaat gebruiken? Smeer een deel van de letter in met lijm en begin maar met wikkelen! Smeer nog niet alles in, want misschien is de lijm dan al droog voordat je aankomt bij het stuk dat je nog moet doen!
Stap 3: Nu is de letter al helemaal in wol ingewikkeld, dus hoeven we alleen nog maar de versiersels erop te plakken!

Nou, dat was nog eens een makkelijke DIY toch? Maar wel een hele leuke om de sombere dagen op de vrolijken met wat leuke letters! Jeej!

Welk woord ga jij maken?

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *