DIY Boekenlegger

Ein-de-lijk!
De eerste Do-It-Yourself online! En om maar meteen in stijl te blijven, heb ik voor jullie een makkelijke en boek-gerelateerde DIY uitgekozen! Een Boekenlegger!

boekenleggerWat wij als echte boekennerds, hebben natuurlijk een boekenlegger nodig! Ik bedoel, je kunt natuurlijk een boek in 1 dag uitleen, maar af en toe lukt dat gewoon niet. Dan moet je het boek wel wegleggen (of je nu wilt of niet) maar natuurlijk moet je wel weer snel terug kunnen vinden waar je was met lezen. Daarom gebruiken we een boekenlegger! Maar dan wel eentje die we zelf hebben gemaakt!

Omdat dit de eerste DIY is, heb ik gekozen voor een makkelijk projectje. Hiervoor heb je eigenlijk alleen een papiertje nodig met een printje of een kleurtje die jij leuk vind!
Nu kan ik je helemaal gaan uitleggen hoe je deze lieve hartjesvormige boekenlegger vouwt,maar zoals ze zeggen: een afbeelding zegt meer dan duizend woorden. Ik zou dus zeggen: Kijk goed naar de afbeelding hiernaast en vouw erop los!
Het mooie is, is dat je geen lijm of andere dingen nodig hebt dan je stukje papier. Want zodra je lijm gaat gebruiken, is de kans groot dat hij misschien aan je boek vast geplakt zit straks. En dat willen we natuurlijk niet! Gebruik dus geen lijm om iets vast te plakken!

Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar ik ga zo meteen beginnen! Ik ben wel benieuwd of dit me lukt.
En jullie? Zijn jullie ook nieuwsgierig? Ik ben benieuwd hoe jullie gevouwen boekenleggers eruit komen te zien! Laten jullie het me zien?

Mocht je er nu niet uitkomen, mag je me altijd een berichtje sturen via de Facebookpagina of via het contactformulier! Misschien kan ik je helpen!
Succes allemaal! En maak er wat moois van!

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *