De Autum Tag!

Het is weer kouder aan het worden. De kachels springen weer aan, de handjes worden weer koud buiten, de sjaals mogen weer om en de thee wordt weer steeds welkomer… Dit betekend maar 1 ding: DE HERFST!
En om de herfst te verwelkomen, heb ik deze speciale autum-tag voor jullie ingevuld! Lezen jullie mee?

FAVORITE THING ABOUT AUTUM?
Euhm, ik vind het altijd best jammer dat het warme weer ons gaat verlaten. Ik ben graag dagenlang buiten en dan is de kou niet echt iets waar ik naar uitkijk. Maar waar ik wel naar uitkijk, zijn de prachtige bossen, de heerlijke haardvuurtjes en de gezellige avondjes met familie en vrienden op de bank met een grote kop thee in mijn handen!

FAVORITE DRINK?
Volgens mij geef ik dit antwoord hierboven net weg… Thee vind ik namelijk heerlijk! Ik kan er liters van drinken op een dag! Heerlijk een zwarte thee met een smaakje. Die van Pickwick, de Winterglow of the Autum Storm… JAM!
En anders warme chocomelk met slagroom, dat is ook echt heerlijk! Of een cappuccino met slagroom… Of een Pumpkin Spice Latte van de Starbucks… Of… Of… Laten we het maar gewoon op thee houden, lijkt me makkelijker…

FAVORITE SCENT/CANDLE?
Ik vind een Vanille geurkaars altijd best fijn! Maar niet altijd hoor. Vaak ben ik fan van de lekkere zoete geurtjes en vanille is dan een van mijn favoriet. Kaneel kan ik ook vaak wel waarderen. Maar soms heb ik gewoon meer zin in iets fris of iets anders. Houtgeur (weetjewel, die geur van een openehaard) is ook enorm lekker, of iets heel fris zoals het dennenbos of de zee op zijn tijd.

BEST LIPSTICK?
Ik ben helemaal niet het persoon dat niet de deur uit kan zonder make-up. Nu moet ik wel toegeven dat ik me fijner voel met iets van make-up op dan zonder. Maar vaak gebruik ik dan niet meer dan een mascara en een lipstick. Ik vind een dieprode kersenkleur echt enorm mooi en deze past juist het beste in dit seizoen natuurlijk! Helaas heb ik de ideale lipstick nog niet gevonden :(. Dus suggesties zijn altijd welkom natuurlijk!

GO-TO MOISTURIZER
Ik gebruik dit dus nooit! Als ik iets van een creme gebruik, dan is het vaak een creampje die in mijn huid trekt maar waar niet iets van een kleurtje in zit. Hiervoor gebruik ik ‘zwitsal op het wangetje’. Een heerlijke creme die snel in je huid trekt. Maar buiten deze creme gebruik ik eigenlijk helemaal niks! Soms een BB creme van de etos, maar voor de rest helemaal niks!

GO-TO COLOR FOR THE EYES?
Altijd ben ik al fan geweest van aarde tinten. Dat betekend veel bruin in verschillende shades. Het liefst een lichte cremekleur op mijn ogen en lichtbruin in de hoekjes van mijn ogen.
Voor de herfst is deze favoriete colourcombinatie natuurlijk perfect! Ik denk dat ik met make-up (dat kleine beetje dat ik dan weet) best goed ingesteld voor dit seizoen. Jammer dat ik er alleen de rest van het jaar precies hetzelfde uit zal zien! Hahahaha.

FAVORITE MUSIC TO LISTEN TO?
Ik heb niet echt een favoriete muziekgenre. Dus dan vind ik het al helemaal moeilijk om een muziekgenre te kiezen! Als ik muziek luister, dan luister ik meestal naar de top 40 van die week. Want wonderbaarlijk heb ik Spotify! En daarop klik ik graag de top 40 aan en als er dan een leuk nummer tussen zit die ik wil bewaren, dan sla ik die op in mijn eigen lijsten :).

FAVORITE OUTFIT TO WEAR?
Voor binnen is dat absoluut mijn huisoutfit. Alles waarin je eigenlijk niet buiten wil komen. Van een onsie tot een huispak. Heerlijk een te grote trui aan met een joggingsbroek of mijn favoriete fleece onsie. Het is allemaal heerlijk!
Voor buiten is dit mijn sjaal! Ik heb vorig najaar 2 sjaals gekocht die enorm zacht zijn! Ik kan mijn nek er heerlijk warm mee houden en als het moet, kan ik mezelf erin verstoppen voor de kou! Ik ben gek op deze sjaals en daarom gaik maar weinig het koude weer in zonder een van deze sjaals!

AUTUMN TREAT?
Wat niet! Ik vind eten heeeeerlijk! Maar om een favoriet? Ik denk niet dat ik die heb :(. Alle zoetigheden lukt me wel denk ik en dan af en toe iets zoutigs of hartigs op zijn tijd. Tsja, ik denk dat ik me dan wel red :).

FAVORITE PLACE TO BE?
In bad of gewoon thuis! Heerlijk in mijn favoriete outfit, met een kop thee op de bank met mijn vrienden en familie. Of lekker warm in bad met een kop thee en een goed boek! Tsja, iets beters kan ik niet bedenken!

Dat was de Autum tag alweer! Hopelijk vonden jullie hem leuk! Ik in ieder geval wel!

Nu ben ik wel benieuwd, wat is jouw favoriete ding in de herfst?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *