De 5 vragen aan… Meghan Shepherd!

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik dit filmpje al heel lang had staan voor jullie, maar me zo stoorde aan het achtergrondgeluid dat ik hem niet wilde editen. Maar aan de andere kant wil ik jullie deze lieve vrouw niet ontnemen. Dus vandaag deel ik het mini-interview die ik had met Meghan Shepherd tijdens de persconferentie van YALFest! Bekijk nu ‘de 5 vragen aan…’ Meghan Shepherd!

Ja, dit filmpje is dus al opgenomen in april. Maar het achtergrondgeluid is zo enorm sterk, dat ik het editen elke keer maar uitstelde omdat ik dit filmpje het liefst niet wilde delen. Toch wil ik jullie Meghan haar grappige antwoorden niet van jullie afnemen, dus deel ik hem toch!

Veel kijkplezier!

Kus,
Kayleygh


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *