Books

Welkom op www.kayleygh.nl!
Leuk dat je een kijkje neemt bij alle boekgerelateerde blogberichten op deze blog. Laat me je uitleggen wat je hier allemaal kunt verwachten.

Boek van de Maand
Op deze pagina staan de boeken van de maand. Elke maand kies ik namelijk een boek voor jullie uit dat me heeft geraakt, dat me aanspreekt, of die me vast hield door de goede verhaallijn. Ik kies dus elke maand een boek uit die ik de moeite waard vind.
En als ik dit boek dan uit kies, dan vertel ik jullie natuurlijk ook waarom ik dat boek heb gekozen. En misschien nog wat leuke weetjes, of leuke informatie over het boek.
En om het dan helemaal af te maken, kan het nog wel een voorkomen dat er een winactie bij zit! Bijvoorbeeld bij een nieuw boek dat uit komt en waar ik samen met een uitgeverij een winactie bij doe. Een goede reden om deze blogberichten in de gaten te houden toch?

De 10…
Hier vind je elke keer een lijstje met 10 punten die verbonden zijn aan een onderwerp. Elke keer een ander onderwerp waarbij 10 situaties staan of 10 feitjes, of 10… Je snapt het waarschijnlijk wel! Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

De 5 vragen aan…
Op deze pagina staan de namen van verschillende auteurs. Ik heb namelijk een lijstje met 5 vragen, die ik probeer aan zo veel mogelijk auteurs voor te leggen. Eigenlijk kan je hier dus een mini-interview vinden met de auteurs va verschillende boeken.
Natuurlijk hoop ik zo veel mogelijk auteurs te vinden die mee willen werken, dus af en toe kan er zomaar ineens een nieuwe auteur bijkomen. Van 1 ding kun je altijd uitgaan, en dat zijn de vragen. Altijd dezelfde 5 vragen, het enige verschil kan de taal zijn. Want het zou raar zijn om een Engelse auteur, Nederlandse vragen te laten beantwoorden, vind je niet?

My Books
Zelf schrijf ik ook heel graag! En het gave is… Ik heb zelfs al een gepubliceerd boek! Hij is te vinden op deze pagina, samen met een korte tekst over het verhaal. Ook kan je via deze pagina bij de bestelpagina van mijn boek komen.
En het mooie is, als er ooit nog eens een boek verschijnt die ik zelf heb geschreven, zal hij altijd hier te vinden zijn!

Online verhaal
Zoals ik hierboven al vertel, ik schrijf zelf ook heel graag. Dat doe ik zelfs zo graag, dat ik een online verhaal bijhoud! Je kunt dus mijn werk gewoon lezen!
Om de zoveel tijd plaats ik een nieuwe hoofdstuk van het online verhaal. Misschien vraag je je af waarom ik het ‘online verhaal’ noem en er geen titel aan geef. Nou, eerlijk gezegd weet ik niet zo’n goede titel en daarbij komt, misschien begin ik ooit nog een tweede online verhaal en dan komt die ook op deze pagina te staan. Reden genoeg om deze pagina in de gaten te houden!

Quotes
Heb je dat wel eens? Dat je ene boek leest, en dat je zo’n mooie quote tegenkomt dat je er even bij blijft hangen. Er even over nadenkt en als je even later op straat loopt, hij ineens weer te binnen schiet. Van die quotes waarvan je denkt dat ze je leven veranderen of gewoon zo’n mooie betekenis hebben?
Die quotes vind ik af en toe namelijk wel, en die quotes wil ik dan ook graag delen met jullie. En al die quotes die ik tegen kom en waar ik even bij blijf hangen en waar ik een glimlach (vrolijk of niet) van krijg op mijn gezicht, vind ik het delen waard.

Recensies
Natuurlijk hoort deze pagina er ook bij! Want wat is een boekenblog zonder recensies met meningen over de gelezen boeken! Ik bedoel, hoe weet je wat voor boek het is, als niemand je dat verteld? Hoe wet je of het verhaal je aanspreekt als niemand dat tegen je zegt. Hoe weet je of het is voor jou is, als niemand zijn mening geeft? Ja toch?
Dus, de recensiepagina. Voor elk boek dat ik lees, komt een recensie. Goed of slecht, een recensie komt er! En ja, ook de slechte boeken komen erop. Ik schrijf mijn recensies namelijk altijd eerlijk en ik zal niet liegen om een boek er beter uit te laten zien dan ik ervan vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *