23 september 2016 – Laure Eve en Kass Morgan ontmoeten

Jullie hebben vast wel meegekregen dat Laure Eve en Kass Morgan in Nederland waren? Zoniet: Ze waren hier! En natuurlijk ben ik er weer op uit getrokken om ze te ontmoeten! Dit keer heb ik geen vlog gemaakt, maar wel heb ik heel veel foto’s gemaakt voor jullie! Dus bereid je voor op een fotoverslag!

_dsc0993

 

Om te beginnen ben ik met de metro naar Rotterdam gegaan! Ik ging met een paar vriendinnen, waaronder Simone, naar het evenement waar ik Laure Eve en Kass Morgan ging ontmoeten!

 

 

_dsc0995

En toen zaten we eindelijk in de kluis. Ik hoor jullie denken: Een kluis? Dat klopt! Donner Rotterdam heeft onder hun winkel een kluis waar vaak Q&A’s zijn. Net zoals deze! Maar op de foto zien jullie Laure Eve en Kass Morgan staan!

 

 

_dsc0998

 

En daar staan we dan! In de rij voor de signeersessie! Samen met Astrid maakte ik deze foto met het boek van De Graces! Ik vind de cover echt super mooi en ik heb gehoord dat het verhaal echt enorm goed is! Ik kan dus niet wachten om erin te beginnen!

 

picsart_09-17-11-17-04

 

 

En eindelijk was ik aan de beurt! Op de foto en hun handtekeningen in mijn handtekeningenboekje! Ik ben er mega blij mee!

 

 

 

 

_dsc0999

 

En ik kwam Susanne nog tegen! Zij was mijn stagebegeleidster toen ik stage liep bij Best of YA! Dus we hebben even bijgekletst en zijn we samen op de foto gegaan!

 

 

Het was enorm gezellig en super leuk! En nu snel voorbereiden op Jenny Han vanmiddag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *