20 februari – Begin van de vakantie

Vrijdag de 20e, mijn vakantie is begonnen!
Na het inwijden van gisteravond (met zusterlief eerst naar mijn lieve paardje geweest, en vervolgens naar de film) lag ik laat in bed. Vandaag is dus een lekker rustig dagje waar ik ga doen wat ik leuk vind… Schrijven!

Al tijden heb ik nog een manuscript liggen waar ik me nog een keer doorheen moet worstelen voor alle spellingfouten en stukjes die beter geschreven moeten worden. Maar weet je hoe irritant het is om je eigen werk terug te lezen en te verbeteren? Nu snap ik het nut van een redacteur. Al moet ik eerlijk bekennen, ik ga mijn manuscript in deze staat niet naar iemand toe sturen, dan schaam ik me dood!

Dus ik ben begonnen. Het begin is niet het ergste vind ik, maar ik ben nu (na een aantal weken al verbeteren) aangekomen in het middengedeelte en ik zal je eerlijk zeggen: ik vind het gewoon saai…
Dat klinkt wel erg negatief. Laten we maar zeggen dat ik het niet al te wervend heb geschreven en dat ik dat nu wel probeer! Ik kom er wel. Stapje… voor… stapje…

Dus zijn er nog vrijwilligers die mijn manuscript wil redigeren? Graag!
Ga ik nu nog even mijn hoofd breken over de wondere zinnen die ik heb geschreven een paar jaar terug…

Kus,
Kayleygh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *