14 maart 2017 – School update!

Zo, daar ben ik weer. Zoals ik al heb aangekondigd aan het begin van het jaar, is het een beetje rommelig op www.kayleygh.nl. Dit komt omdat ik nog steeds hard bezig ben met school. Maar het einde is in zicht! Vandaag dus een kleine update over mijn huidige leventje!

Ja, zoals ik net al zei: Het einde is in zicht! Deze week krijg ik namelijk de feedback op de eerste versie van mijn scriptie, dus binnenkort is het nog even knallen en dan zit het erop. Want hoe ziet het er nu verder uit voor mij?
De aankomende week is het even rustig voor mij. Momenteel is een docent mijn eerste versie aan het nakijken, dus aan het eind van de week krijg ik te horen wat ik allemaal nog moet aanpassen. 3 april is de deadline en dan zit het scriptiewerk er voorlopig even op. Maar dan moet ik nog een maandje werken aan een ander vak (ik heb nog een herkansing. Maar stel dat ik alles haal, dan mag ik halverwege mei mijn mondeling doen en dan… zit het erop!

Tsja, en wat dan? Er zijn een aantal dingen zeker die gaan gebeuren zodra ik mijn diploma heb gehaald:
– Ik ga ik mei op vakantie. Tsja, ook al haal ik mijn diploma straks niet, ga ik toch op vakantie. Mijn ouders hebben namelijk geregeld dat we met z’n alle een paar daagjes naar Fuerteventura! Ik heb er zin in!
– Meer bloggen. JAA! EINDELIJK! meer tijd, betekend natuurlijk meer tijd voor bloggen! Want ik vind bloggen nog steeds heel erg leuk! Dus ja, dat gaat weer meer gebeuren! Maar verwacht niet meteen dat er 3 berichten per week online komen, want ik wil ook tijd steken in de dingen die moeten gebeuren achter de schermen. Denk aan: foto’s, langere berichten, nieuwe dingen. Al dat soort dingen! Jeah!
– Op zoek naar werk. Ja, dat doet volgens mij iedereen zodra ze een diploma hebben gehaald. Dus dat is zeker een doel voor mij! Lees je dit en denk je, hier moet je aan de slag! Dan hoor ik het graag!
– Een nieuw verhaal schrijven! Ik loop al tijden met een nieuw verhaal in mijn hoofd wat ik enorm graag wil opschrijven! Maar dat mag pas van mezelf, zodra ik daar tijd voor heb, en zolang ik nog hard bezig ben met school, heb ik dus geen tijd en wil ik me nog volledig inzetten voor school. Maar als ik mijn diploma heb gehaald, houdt niks me meer tegen!

Ja, mooie doelen toch?
Dit is de tussenstand voor nu. Nu weet je wat me momenteel bezig houdt, wat er allemaal nog gaat gebeuren en wat ik wil bereiken! Ik hoor het je bijna vragen: ‘Maar Kayleygh, waarom is dit belangrijk voor ons?’
Tjsa, ik heb geen idee. Misschien was je nieuwsgierig? Misschien niet. Maar ik wilde het gewoon even kwijt, even het van me af schrijven. Want ik ben er bijna en zo dichtbij ben ik nog nooit geweest. Na ruim anderhalf jaar knokken, zit het er dan echt bijna op. En ja, dat wilde ik even aan jullie vertellen :).

Hoe dan ook, de volgende keer weer een bericht over onze gezamenlijke liefde! BOEKEN!

Daag lieve lezers!

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *