12 april 2015 – Wat een weer!

‘Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, vogels fluiten op de achtergrond als ik mijn zonnebril op zet, een slok van mijn kop thee neem en me vervolgens weer richt op mijn boek.’ Het zou zomaar eens een eerste zin van een nieuw boek kunnen zijn. Deze zin zou dan in ieder geval deze dag beschrijven…

Wauw, wat is het een lekker weer vandaag! en ik heb genoten hoor! Vanochtend vroeg heb ik mijn hardloopschoenen gepakt en heb ik een rondje hard gelopen. heerlijk om even nergens aan te denken en gewoon te gaan! Zeker als het nog zo vroeg is en er nog niemand is die je onderweg tegen komt!
toen ik thuis kwam, was er nog niemand beneden. Mijn vader was alweer weg om te gaan duiken en mijn moeder en zusje lagen nog op bed. Dus ik ben snel onder de douche geschoten.
eenmaal weer beneden waren zowel mams als mijn zusje beneden en hebben we een lekker ontbijtje op.

Buiten scheen de zon al, dus nadat mijn moeder en ik terug kwamen van een bezoekje aan mijn oma, ben ik bij de buurvrouw de tuin in geschoten en hebben we heerlijk een kop thee gedronken en gekletst. Een heerlijk tijdverdrijf om te doen in het zonnetje!

Nu ga ik lekker nog even genieten van de zon bij mijn paardje in de wei. Ik denk dat ik lekker ene boekje meeneem en als het paardje lekker gras staat te eten, denk ik dat ik even heerlijk in het gras ga liggen en ga genieten van de zon en een goed verhaal!
Tot de volgende keer!

Kus, Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *